Kommentar

Til trods for, at så godt som alle mainstream-medierne så som New York Times, Washington Post, CNN, ABC, National Radio og MSNBC er aldeles enslydende i deres støtte til den totalitære herskende klasse, kniber det med at overbevise almindelige amerikanere.

Det fremgår af en række meningsmålinger foretaget af meningsmålingsinstituttet Rasmussen.

Da vi vi ikke skal regne med, at de ligeså ensrettede danske medier beretter om dem, skal jeg gøre det her.

Under maksimal bevågenhed og fanfarer har det tidligere demokratisk-dominerede Repræsentanternes Hus gennemført langstrakte høringer om optøjerne ved Capitol den 6. januar 2021. Der var ifølge demokraterne og et par Trump-hadende republikanere tale om intet mindre end et forsøg på voldeligt statskup iværksat og anført af Donald Trump med det formål at omgøre resultatet af præsidentvalget i november året forinden. Det var i hver fald den forklaring, amerikanerne blev præsenteret for dag ud og dag ind, og som Joe Biden har henvist til som bevis på, at de republikanske Trump-tilhængere udgør en akut fare for demokratiet.

Men nu viser det sig, at de fleste amerikanere ikke tror på den officielle historie.

En Rasmussen-måling viser, at 65 pct. af de ”sandsynlige vælgere” (altså dem, der nok vil gå hen og stemme) finder det sandsynligt, at Trump-fjendtlige regeringsagenter hjalp med til at starte optøjerne. 46 pct. anser det for meget sandsynligt, mod blot 26 pct., der helt afviser påstanden.

ANNONSE

Ifølge de danske medier er det helt til grin, rundt på gulvet og udtryk for en uklædelig konspirationsteori at antyde, at de seneste amerikanske valg har været præget af valgfusk. En nylig Rasmussen-måling viser imidlertid, at 60 pct. af vælgerne finder det sandsynligt, at midtvejsvalgene i 2022 var påvirket af snyd. 37 pct. finder det meget sandsynligt, mens 35 pct. slet ikke tror på anklagerne.

En anden interessant måling drejer sig om bryggeriet Anheuser-Busch, som for nyligt mente, det ville tiltrække kunder at forsyne den populære øl Bud Light med at billede af en transperson ved navn Dylan Mulvaney udstadset som kvinde.

Bryggeriets faste kunder syntes ikke, det var morsomt og reagerede med en boykot af Bud Light. Den viser sig nu at have udbredt støtte, idet 40 pct. meddeler, at det seneste woke-stunt gør det mindre sandsynligt, at de vil købe øllen med den kvindagtige mandsperson. 19 pct. vil slet ikke røre den, mens 37 pct. siger, at den nye reklamekampagne ikke gør nogen forskel.

Bud Light-boykotten har vakt stor opstandelse i USA, fordi den er et tydeligt bevis på, at det kan koste penge, når virksomheder kaster sig ud som deltagere i kulturkrigen mellem de venstrerabiate woke-ideologer og almindelige amerikanere.

Vi skal dog ikke forvente, at de kommunistisk/fascistiske ideologer indstiller deres bestræbelser på at omdanne USA til en slags vestligt Kina eller en klon af Det Tredje Rige. Så længe de sidder på magten, vil de blive ved.

Pyt så med, at kun 22 pct. af amerikanerne mener, at USA bevæger sig i den rigtige retning. For de sammenspiste eliter går det strygende.

ANNONSE