Nyt

Jyllands-Posten synes, det er en god historie, at USA er blevet så polariseret, at især venstreorienterede ikke ønsker at date konservative. Antipatien er gensidig, men ikke så stærk på den konservative side, som JP overser.

Peter Thiel har derfor udviklet en dating-app, The Right Stuff, som giver konservative mulighed for at mødes. Der findes lignende apps til venstreorienterede.

Baggrunden er interessant: Folk, der arbejdede for Trump, oplevede, at kvinder vendte dem ryggen.

Ideen til appen er ifølge John McEntee udtænkt på en genial måde, efter at Daniel Huff og hans kolleger flere gange havde oplevet at blive sagt fra, da de mødtes med kvinder i Washington efter arbejde i Det Hvide Hus. Kvinderne ville simpelthen ikke date dem, fordi de arbejdede for Donald Trump, sagde John McEntee for nylig til BBC:

»Konservative på liberale områder bliver totalt diskrimineret. De bliver totalt isolerede og fremmedgjorte,” sagde han.

JP forfølger ikke, hvorfor kvinder så let narres til at tro, at befrielsen lokker på venstrefløjen. Har de endnu ikke opdaget de mørke sider?

Noget samme idealisme og afvisning af konservative træk Skandinavien. Konservative lider i stilhed.

Svaret på, hvorfor kvinder lader sig forføre, gives ikke på et øjeblik.

Men det, der fortjener opmærksomhed, er, at FBI også bruger en dating-app til overvågning.

Det, JP er lidt bekymret over at nævne, er, at folk, der siger noget om 6. januar, straks bliver kontaktet af FBI og risikerer at gå indenfor.

Andre oplevede at blive spurgt, hvad de mente om angrebet på Kongressen den 6. januar 2021. Ifølge den britiske avis The Independent blev flere af brugerne angiveligt efterfølgende kontaktet af FBI.

Ifølge avisen skrev en af ​​brugerne dette i en online anmeldelse af appen:

»Okay, appen beder om 6. januar. Harmløst, ikke? Jeg sagde, at jeg var der. Jeg er en patriot, det er derfor, jeg er på denne dating-app (….) Jeg bliver ringet op fra en FBI-agent samme dag,” skrev brugeren.

Det er det klima, som justitsministeriet, DHS og FBI har skabt.

De følger en opskrift: Overvåg og undersøg og sætter konservative under så meget pres, at nogen vil gætte. Så vil de liberale medier se myten: Konservative er farlige mennesker.

Til sidst vil konservative være en døende race.

Mission accomplished.

 

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE15270884/politiske-datingsites-spreder-sig-i-usa/

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria