Dag: 15. marts 2023

Francisco de Goya (1746–1828) Akvatint, hele arket 30,6 x 20,1 cm, Museo del Prado, Madrid. Los caprichos (nærmest Innfallene eller Påfunnene) er en samling av i alt 80 grafiske trykk, utgitt i 1799. Det store flertall av trykkene kombinerer linje-etsning og akvatint, men dagens motiv er et relativt sjeldent tilfelle av et trykk der det […]

Les Mer...

Hvem står for det overleverede USA? Hvem er de berettigede arvtagere til grundlæggelsen? Eller sagt på en anden måde: hvem er i grunden amerikanerne? I en række indlæg vil jeg i kommende uger udbygge de to svar, jeg her har givet i ultrakort form. Jeg vil fortælle om personer, argumenter, traditioner og institutioner fra den front, som ikke er en rigtig front, men som består af folk, der finder det synd, at det overleverede USA er på vej væk. Nogle af dem tror, det står til at redde, andre, at løbet er kørt.

Les Mer...

Bankkollapset, der begyndte i Silicon Valley, har nu spredt sig til Europa, hvor en af ​​giganterne, Credit Suisse, vakler. Credit Suisse er dobbelt så stor som Silicon Valley Bank.

Hvis de finansielle myndigheder ikke håndterer problemerne korrekt, kan markedernes magt rive “fortøjningerne” i stykker, og udviklingen kan komme ud af kontrol.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og refleksjoner mens han går tur med hundene i skogen.     Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! […]

Les Mer...

“Da 24syv forleden skulle gennemføre et interview med Rasmus Paludan stod det klart, at alt er forandret:

Paludan kunne ikke sikkert dukke op i vores ellers sikrede lokaler på Gammel Mønt, som han har gjort så ofte før – derfor skulle politisk redaktør Alexander Wils Lorenzen transportere sig til en hemmelig lokation i Danmark, hvor han blev hentet af PET og kørt til et ‘safe house’, hvor interviewet foregik.”
(Simon Andersen)

Les Mer...

Biden-regimet fører ikke udenrigspolitik, men pyromani. Tony Blinken foreslog for nylig, at amerikanerne skulle udruste en palæstinensisk hær på 5.000 mand, trænet af USA. Amerikanske soldater vil endda blive indsat. Israel vil have nul råderum til sine sikkerhedsoperationer og vil blive presset fra flere sider.

Les Mer...

Den politiske badutspringer, tidligere folketingsmedlem Jens Rohde, har atter meldt sig ind i Venstre. Hans beslutning er motiveret af, at det hos Venstre ”ikke længere handler om at spise udlændinge til morgenmad”. Rohde er med andre ord glad for, at Venstre er vendt tilbage til de glade dage, da enhver muhamedaner var en ven, du ikke havde mødt, og store mængder af protetens tilhængere berigede landet.

Les Mer...

Et studie fra Australien viser en alarmerende stigning i overdødeligheden. Analysen er baseret på data fra Australian Bureau of Statistics (ABS), dvs. på officielle tal.

Man bemærker, at overdødeligheden i 2020 – pandemiens år – blot var en brøkdel af tallet for 2022.

Les Mer...