Kommentar

 

Tucker Carlsen fortsætter sine afsløringer af 6. januar sagen, som river grunden væk under demokraterne og mediernes fremstillinger. Deres svar er hysterisk. Chuck Schumer bad Rupert Murdoch om at træde til og stoppe Tuckers udsendelser. De afslører for vælgerne, at de frygter sandheden. Er det fordi opgøret nærmer sig? Har de stjålet valget og derefter iscenesat en storm, så de kunne stemple Trumps vælgere som terrorister?

Tucker viste i aftes nye hidtil ukendte klip fra 6. januar. Det stærkeste var interviewet med politimanden med ansvar for Senatets sikkerhed. Tarik Johnson var løjtnant og havde 22 års erfaring. Over ham var Yogananda Pittman, som var politisk udnævnt. Hun tilhørte Nancy Pelosis kreds.

Pelosi afviste alle anmodninger fra præsidenten om forstærkninger fra nationalgarden den dag, hvor en fælles kongres skulle godkende Biden. Et megamøde blev annonceret i den anden ende af Mall. Frustrationen over, at de juridiske klager ikke var blevet hørt, fik frustrationen til at stige.

ANNONSE

Demokraterne og medierne har en dårlig sag. Hvis deres historie havde solide ben at stå på, kunne de roligt møde Tuckers afsløringer og udfylde uoverensstemmelsen mellem deres version og det, Tucker viste.

Men deres problem er, at de har løjet og manipuleret. Den særlige komité til at undersøge den 6. januar sagen smed republikanerne ud, som var nomineret af mindretalsleder Kevin McCarthy. Der var skarpe mennesker som Jim Jordan. Pelosi vidste, at de ville stille ubehagelige spørgsmål om sikkerhed, så hun smed dem ud og hentede to såkaldte republikanere, Adam Kinzinger og Liz Cheney. Disse hadede Trump endnu mere end demokraterne og var villige til at gøre alt for at blokere ham, dvs. forhindre ham i at stille op i 2024.

Demokraterne hyrede en professionel tv-producent til at være vært for høringerne. De skulle fængsle nationen med direkte tv hele dagen. Men det skete ikke. Folk mistede hurtigt interessen. Hvorfor? Fordi alt var på forhånd arrangeret og indstuderet. Det hele var skuespil. En skueproces.

Det var et vidnesbyrd, der fik selv de norske medier til at gå bananas, og det var Cassidy Hutchinsons forklaring. Hun kom med mere chokerende “information”: Trump beordrede angiveligt politiet til at fjerne de sikkerhedsanordninger, der kunne afsløre våben. Men der blev aldrig fundet våben blandt 6. januar-folkene. Lige meget. Demokraterne og medierne var villige til at tro hvad som helst. De havde brug for at høre en chokerende historie om, hvordan det kunne være gået: Måske en massakre på kongresrepræsentanter? Efter 6. januar var der flere demokrater, der græd og opførte sig hysterisk, og fortalte historier uden den mindste rod i virkeligheden. Alexandria Ocasio-Cortez hævdede, at hun flygtede ind på badeværelset for at undgå at blive voldtaget. Hun hørte dem trække vejret udenfor! Hun var flere gader væk.

Men det, der for alvor fik medierne i gang, var, da Hutchinson sagde, at Trump havde beordret bilen ”The Beast” til Capitol Hill for selv at tage kontrol over “stormen”. Secret Service afviste. Så overfaldt Trump føreren fysisk og forsøgte at tage kontrollen. TV2 sendte nyhedsflash: Dette var den rygende pistol. Trump havde mistet besindelsen. Var det ikke det, vi anede!!! Triumf!

Men Secret Service havde forklaret sig for udvalget. Der stod intet om et overfald i deres forklaring. Hutchinsons historie kod sig let tjekke med Secret Service’s Bobby Engel, som Hutchinson citerede. Men så hørte vi ikke mere. Da udvalget “blev lukket”, blev nogle vidneforklaringer offentliggjort, men ikke Engels. Hans og mange andres forklaringer blev overført til Rigsarkivet, hvor de ligger velbevarede bag en omstændelig procedure for at få dem ud.

Medierne var ikke interesserede i sandheden. Det er den store forskel i forhold til, hvordan USA plejede at arbejde. De samme medier, der lever på Pentagon Papers og Watergate, er blevet “som Nixon”: De ønsker at kontrollere nyhedsstrømmen. Kun deres version vil blive frigivet.

Det er her, Tucker eksploderer, og medierne og demokraterne ikke kan kontrollere sig selv. Deres reaktion tirsdag på det første program siger det hele: Senatets flertalsleder Chuck Schumer stod i plenum og krævede, at Rupert Murdoch stoppede den næste udsendelse. Hans republikanske kollega, Mitch McConnell, sagde, at Tuckers afsløringer var skamløse og skadede demokratiet.

På tv udøste kommentatorerne deres foragt for Tucker. Dokumentarist Ken Burns sagde, at det mindede om nazisternes Potemkin-baggrund (udtrykket stammer fra Katarina den Store og stammer fra Rusland).

Efter alt, hvad der er sket i USA siden 2015, må man undre sig over, om deres egne tvangstanker har gjort dem mentalt ustabile. De kan ikke skelne sandt fra falsk, rigtigt fra forkert.

Politimand Johnson blev ikke tilkaldt af komiteen den 6. januar. Han sad bare og ventede. Han stolede på førstehåndsoplysninger. Men Johnson tilhørte ikke Pelosis kreds. Nogen havde sat en Trump-kasket på ham, da han forsøgte at tvinge sig op ad trappen til Rotunden for at redde nogle politibetjente. Det billede var nok til, at han blev fyret og mistede sin pension. Men Pittmann blev forfremmet og er i dag sikkerhedschef ved Berkeley University i Californien.

Tucker har stukket hul på en byld. Alle ved, at der er tale om umanipulerede optagelser. Politiet lukkede dørene til Senatet. Demonstranterne kunne ikke komme ind. Ikke desto mindre fremstillede medierne og demokraterne det, som om de var i livsfare.

Der er stadig 100 amerikanere i varetægt og venter på at få deres sager løst. Forsvarerne har bedt om at få udleveret videooptagelserne, der kunne vise, hvad der foregik. Justitsministeriet og føderale dommere har blokeret adgangen til materialet. Dette er i direkte modstrid med amerikansk lovgivning.

Loven er blevet et våben mod folket.

Medierne gjorde QAnon shaman Jacob Chansley til symbolet på 6. januar. Videoerne viser, at han blev eskorteret rundt af politibetjente, der lukkede ham ind overalt. Han var på en guidet tur. For det fik han 41 måneders fængsel.

I forbindelse med bekendtgørelsen af sin dom i november 2021, (described), beskrev den amerikanske distriktsdomsdommer Royce Lamberth Chansley, en flådeveteran uden kriminalitel fortid og en historie med psykiske lidelser, som “indbegrebet” af den 6. januar og insisterede på, at hans opførsel var “forfærdelig”. (Chansley blev ikke anklaget for en voldelig forbrydelse.) Han afsoner i øjeblikket 41 måneders fængsel.

Omkring 1.000 mennesker er endt i FBI’s “dragnet”, et stort trawlernet. Meget tyder på, at 6. januar ikke var planlagt af Trump, men af ​​demokraterne, sikkerhedsapparatet og med støtte fra medierne. Det er den samme rollebesætning som under Russiagate, som de holdt gang i tre år.

6. januar blev brugt til at stemple MAGA-bevægelsen som terrorister og kriminalisere den. Mange liv er ødelagte. Folk er skræmt fra sans og samling. Hele retssystemet er blevet omstruktureret for at bekæmpe ekstremismens drejning til højre.

Det er samme sang som i Vesteuropa, inklusive Norge.

FBI-chef Christopher Wray har ikke ønsket at svare på, hvor mange FBI-agenter og informanter, der var til stede den 6. januar. Folk havde i flere dage vidst, at der ville ske noget. Ikke desto mindre blev der ikke gjort nogen forberedelser. Det, der blev gjort, var en svækkelse af sikkerheden. Trump havde tilbudt 10.000 folk fra nationalgarden. Pelosi afslog. Gentagne gange.

Under den særlige komités høringer var et emne forbudt: Nancy Pelosis rolle og de sikkerhedsforanstaltninger, hun iværksatte.

6. januar har lugtet længe. Hvis folk ser, at demokraterne, Den Dybe Stat og medierne har spillet et spil, de kan bruge mod Trump-vælgerne, efter først at have stjålet valget, har de gennemført et kup indefra.

Først forråder de folket, så vil de stille dem for retten som terrorister.

Amerikanerne vil aldrig tilgive et sådant forræderi.

Men sådan er oddsene i denne amerikanske tragedie.

2024 bliver en kamp om historien, og hvem der skal have magten.

ANNONSE