Nyt

På trods af at kun 33 procent af amerikanerne er positive over for, at Biden stiller op til genvalg, siger Jill Biden, at han vil gøre det. Det er kun et spørgsmål om tid og sted for annonceringen.

“Hvor mange gange skal han sige det, for at du kan tro det?” Jill Biden fortalte Associated Press i et interview under sin fem-dages rejse til Afrika. “Han siger, at han ikke er færdig. Han er ikke færdig med det, han startede. Og det er det, der er vigtigt.”

Da klassificerede dokumenter dukkede op i Biden Penn Center, på kontoret i Washington, i huset i Wilmington og kontoret i Boston, troede mange, at der var et plan om at miskreditere Biden, så han ikke kunne stille op igen.

ANNONSE

Men Bidens ser ud til at gøre, som de vil. Hvis der nu skulle dukke noget op, som tvinger Biden til at kansellere, ville det være en skandale. Jill Biden har gjort det utvetydigt klart, at han ønsker endnu en periode.

– Jobbet er ikke færdigt, siger hun.

Førstedamen fortalte i et fredagsinterview til Associated Press, at præsidenten ville stille op for endnu en embedsperiode, og at der “stort set” ikke er andet at gøre end at finde ud af et tidspunkt og et sted at komme med meddelelsen.

ANNONSE