Kopierede/fra hoften

I USA er krigen mod familien og de kristne værdier langt mere intens end herhjemme. Når Biden erklærer påskedag for trans-mindedag, forstår alle, at han bevidst træder påskens budskab under fode. Han kunne have ladet det være. Han sætter trans over selve kristendommens fundament: Opstandelsen.

Som amerikanerne siger: We get that. Der er ingen tvivl om det budskab, Biden sender.

Det samme gælder, når han ikke engang besøger eller ringer til enken efter politibetjenten Jonathan Diller (31). Biden og de to andre præsidenter landede i New York kl. 13.30. De ville have haft masser af tid til at besøge hans familie på Long Island. Men i stedet lavede Biden en podcast.

Amerikanerne er ved at forstå budskabet: Du er ikke noget værd. Det kaldes at snobbe. Du træder på nogen. Men det her var en betjent. Der er 29.000 af dem i New York. Når præsidenten vælger at give en død betjent en kold skulder, gør man det klart, hvad man står for. Det er ikke Amerika, det er ikke lov og orden.

ANNONSE

Amerikanerne indser, at den lovløshed, de ser omkring sig, er bevidst politik. Det er ikke tilfældigt, for Demokraterne gør intet for at stoppe forbryderne. Manden, der dræbte Diller, havde 21 anholdelser bag sig. 9 af dem var alvorlige nok til at sende folk bag tremmer i årevis. I stedet bliver de løsladt med det samme.

Det amerikanske retssystem er blevet et våben mod dets borgere.

En mand går rundt i New York og slår kvinder i ansigtet. Hårdt. Han slog en kvinde så hårdt, at hun mistede flere tænder og fik ødelagt sin kæbe. Alligevel bliver han løsladt fra fængslet. Historier som denne giver Trump mange nye vælgere. Der er trods alt flere almindelige mennesker end kriminelle. Indtil videre. Men Biden gør alt, hvad han kan, for at tippe magtbalancen.

Ikke at vise empati for en død familiefar, når han faktisk arbejder for regeringen, er også en måde at vise manglende respekt for familien på.

Derfor har ressourcestærke, normale mødre stillet op til valg og vundet. En af dem er fra Texas, og hendes navn er Katie Britt (42). Hun er senator fra Alabama. Hun indspillede et svar til Bidens State of the Union. Det rørte manges hjerter. Hun sad ved køkkenbordet, hun er smuk, veltalende, og hun har et kors om halsen. Så skal hun tages ned.

Det er det, medierne gør.

Britt fortalte en historie om en kvinde, hun havde mødt, som var blevet handlet med, da hun var 12 år gammel.

“She had been sex trafficked by the cartels starting at age 12. She told me not just that she was raped every day, but how many times a day she was raped,” Britt said in her speech.

“The cartels put her on a mattress in a shoebox of a room, and they sent men through that door, over and over again, for hours and hours on end,” she recalled. “We wouldn’t be OK with this happening in a third-world country. This is the United States of America, and it’s past time we start acting like it.”

“Kartellerne lagde hende på en madras i en skotøjsæske af et værelse, og de sendte mænd ind gennem døren, igen og igen, i timevis,” husker hun. “Vi ville ikke acceptere, at det skete i et tredjeverdensland. Det her er Amerika, og det er på høje tid, at vi begynder at opføre os sådan.”

Britt brugte dette som et eksempel på, hvad Bidens politik med åbne grænser har ført til. Medierne kastede sig straks over hende. “Det er helligt. Det faktum, at det fører til sexhandel i et ukendt omfang, gør dem endnu mere aggressive.

Den tidligere Associated Press-journalist Jonathan Katz var hurtig til at påpege, at den historie, Britt fortalte, ikke havde noget med Biden at gøre. Den var fra Karla Jacinto Romero, som var offer for trafficking i Mexico City i 2004. Hun er siden blevet aktivist mod trafficking. Det er typiske mediemetoder til at fange nogen: En gotcha-teknik: Britt er ikke troværdig. Hun bruger en gammel historie for at ramme præsidenten.

Men det er medierne, der er åbne for den samme gotcha, som de bruger mod andre: Katz underspiller, at den historie, Britt fortæller, stammer fra et møde, hun havde med Karla Jacinto Romero under et besøg i Rio del Grande ved grænsen i 2023. Her deltog hun i en rundbords diskussion om kartelaktiviteter i Mexico og USA. Til stede var den tidligere mexicanske senator Rosa María de la Garza, Fox News-reporter Sara Carter, Romero og Britt. Der hørte hun Romeros historie.

Selv Katz må indrømme, at historien er sand. Men AP bruger den til at mistænkeliggøre hende ved at foregive at bruge en gammel historie mod Biden.

Det er dybt uærligt. Medierne fungerer ikke kun som spindoktorer for Biden, men også for kartellerne.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag