Nyt

Biden har igen mistet kontrollen over, hvor han er, og hvad han laver. Han er tydeligt desorienteret, da han forlader scenen efter talen i Valley Forge, Pennsylvania. Jill Biden tager ham i hånden. Men det bliver endnu værre, når han står af Marine One i Delaware: Så er han tydeligt desorienteret, som gamle mennesker er det når de ikke ved, hvor de befinder sig.

Hvad omverdenen ved er, at Biden nu har holdt ferie i to uger. Han skulle have været udhvilet og klar. I stedet minder han til tider om en dement patient på et plejehjem.

Fire år mere ?

Det mener 59 procent af amerikanerne ikke. De er meget bekymrede for, at landet vil blive ledet af en, der hverken mentalt eller fysisk er i stand til at være landets leder. Episoder som denne får tallet til at stige. Der er stadig lang tid til den 5. november.

ANNONSE

Ronny Jackson var læge for både Obama og Trump i Det Hvide Hus. Han advarede allerede i 2020 om, at Biden ikke var kvalificeret. Han ser en klar forværring de seneste tre år.

“Han har disse mennesker, der omgiver ham, som upassende opmuntrer ham til at fortsætte med, at stille op til valg, fordi det bygger op om, hvem de er, og hvad de gør. Men vores grænse, vores krige i udlandet, vores økonomi, du ved, det er bare en katastrofe lige nu. Og han kan bare ikke gøre jobbet. Og det er bare på displayet hver dag, at han ikke er i stand til at udføre dette job længere,” advarede Jackson.

“He’s got these people that surround him that are inappropriately encouraging him to continue to run, because it builds up who they are and what they do. But our border, our wars overseas, our economy, you know, it’s just a disaster right now. And he just can’t do the job. And it’s just on display every day that he’s not capable of doing this job anymore,” Jackson warned.

 

https://www.foxnews.com/ politik/biden-hånet-for-vise-forvirret-efter-anti-trumf-tale-tabt-igen

 

ANNONSE

Mest læst