Kommentar

Tucker Carlson havde et indslag i aftes, der vil ryste Amerika: Joe Biden har allerede et flosset ry som far pga. sønnen Hunter. Nu viser det sig, at datteren Ashley skriver i sin dagbog, at hun som ung blev “hyperseksualiseret” af sin far, så hun blev afhængig af sex og stoffer. Hun skriver selv i 2019, at sexafhængigheden kan have noget at gøre med hendes forhold til sin far i en ung alder.

”Jeg kan huske at have haft sex med venner i en ung alder; brusebade med min far (sandsynligvis upassende)” skrev hun i et indlæg fra januar 2019

Da den bærbare computer dukkede op i oktober 2020, tre uger før valget, sørgede spionchefer og Big Tech for, at den blev lagt død. Det blev sagt at være russisk desinformation. Nu har medier som New York Times stille og roligt trukket det udtryk tilbage og udtalt, at den bærbare computer er ægte. Indholdet findes i utallige eksemplarer, også hos udenlandske efterretningstjenester, og der lækkes hele tiden nye e-mails. Det blev for nylig afsløret, at Secret Service ryddede op, da Hunter købte en pistol. Den lå og flød, og hans kone Hollie smed den i skraldespanden. Så rykkede Secret Service ud. Hunter løj også ved ansøgningen om at måtte købe et våben, da han svarede nej til spørgsmålet om, hvorvidt han var afhængig af stoffer.

Med Tuckers store indlæg om Ashley og hendes forhold til sin far, bliver dette det næste store emne: Har Joe Biden ødelagt sine børn?

https://www.document.no/wp-content/uploads/2022/06/ntb-podnxubbirs-scaled.jpg

Seks-årige Ashley Biden, datter af senator Joe Biden (D-Del.), får en forsmag på at føre kampagne med sin far den 1. august 1987 i Des Moines, Iowa. Her venter hun på, at hendes far taler før en konference om sundhedspolitik, sponsoreret af Iowa Democratic Party. (AP foto)

ANNONSE

Det er blevet sagt, at Bidens er en dysfunktionel familie. Det er svært ikke at drage den konklusion, at det skyldes Biden selv. Han er en misbruger mod sin egen datter. Piger, der får deres grænser overskredet som børn, har ofte svært ved at trække grænser i puberteten og senere. Ashley viser alle tegnene til at opfylde denne definition.

Daily Mail havde historien om dagbogen for to dage siden, men de omgår problemet med misbrug og vælger at fokusere på Project Veritas. Daily Mail kalder til Project Veritas højrefløjs og siger, at de betalte 40.000 $ for dagbogen. Dette er ikke James O’Keefes version. FBI brød ind på Project Veritas-redaktørens kontor for et år siden og efterlod ham i håndjern iført kun underbukser foran øjnene på naboerne. Det nye FBI kan lide at behandle demokraternes politiske fjender på denne måde.

På det tidspunkt havde O’Keefe allerede fortalt offentligheden, at de havde modtaget dagbogen, men valgte ikke at offentliggøre den og afleverede den i stedet til FBI. Tak var stormen et år senere.

Ashley havde været på en afvænningsklinik og boede i et kollektiv i Florida bagefter for at komme sig. Da hun flyttede ud, glemte hun dagbogen under madrassen. Det blev fundet af den næste rekonvalescente stofmisbruger, en 39-årig kvinde ved navn Aimee Harris.

Da nyheden om dagbogen lækkede, rapporterede Bidens den stjålet. Men den blev fundet. Det, der kan være en strafbar handling, er at sælge det, men det er ikke strafbart for et medie at købe et materiale. Det sker hele tiden, ikke mindst med Daily Mail.

Der har været en del postyr omkring razziaen på Project Veritas, og flere andre medarbejderes hjem blev opsøgt. Som Tucker siger: Secret Service og FBI er blevet Bidens personlige politi, som han kan bruge til at dække over familieforbrydelser. Andre ville blive buret inde for, hvad Hunter har gjort.

Der er et mønster i Joe Bidens behandling af piger og unge kvinder. Tara Read var en såkaldt praktikant i Kongressen på senator Bidens kontor. En dag mødte hun ham i korridorerne under jorden. Han pressede hende mod væggen og stak fingrene op i hendes skede og sagde: Kom nu, jeg ved, du vil have det her.

Under valgkampen forsøgte Read at blive hørt, og historien blev sandsynliggjort. Det hjalp ikke. Biden-loyale medier nægtede at følge normale journalistiske regler. De begravede det.

Vi ved, at Biden plejede at svømme nøgen foran kvindelige Secret Service-agenter. Der er en video, hvor han står og hvisker og rører ved datteren af ​​Chris Coons, en af ​​hans mest loyale støtter i Senatet. Pigen er tydeligt bekymret.

Brikkerne falder på plads. Tucker synes, det er på tide at kalde en spade for en spade. Men Fox har ikke sagen på sin hjemmeside, og det siger en del.

Men advokater må have vurderet historien, før den gik i luften.

Tucker må tænke sådan her: Denne mand har ødelagt sin egen familie. Nu ødelægger han Amerika.

 

Oversættelse

ANNONSE