Tavle

Med et snuptag er DF’s folketingsgruppe blevet lige så stor som De Radikales, nemlig med syv mandater. Det er sket, efter at Mette Thiesen har meldt sig hos Morten Messerschmidt og således forlader posten som løsgænger, hvilket hun blev, efter at hendes kæreste fysisk havde forulempet en af Pernille Vermunds partifæller.

Tidligere hoppede en nyvalgt ungersvend fra NB til DF, som efterhånden er blevet en broget flok af eventyrlystne.

Spørgsmålet er, om Dansk Folkeparti har så meget at glæde sig over. Det luner selvfølgelig med flere mandater, men man må også se på mandaternes kvalitet. Det, der kommer let, er normalt ikke meget bevendt, når et uvejr trækker op, for den, der svigter sit parti umiddelbart efter at være blevet valgt, er sikkert let at lokke med mere fristende tilbud, hvis DF skulle komme i vanskeligheder.

Der sker underlige ting i dansk politik for tiden. Se nu bare Jakob Ellemann, der ikke kunne modstå fristelsen til at få en fin ministerbil. Hvad glæde fik han af den?

ANNONSE
ANNONSE