Oraklerne

Ingen steder i Danmark er problemerne med islam mere påtrængende i end i København: Terrortrussel, bandekrig, ghettodannelse, social kontrol, særkrav om halal-mad i daginstitutionerne og kønsadskillelse i svømmehallerne, islamistisk indoktrinering på de muslimske friskoler og en folkeskole, hvor andelen af elever med indvandrerbaggrund i visse områder er tæt på 100%, er blot et lille udpluk af de massive problemer, der i disse år er ved at vokse vores hovedstad over hovedet.

Man skulle derfor tro, at de københavnske kommunalpolitikere, der i disse dage bejler til vælgernes gunst, ville adressere det, der uden sammenligning udgør det mest påtrængende problem og den største trussel mod vores samfund: herboende muslimers vedvarende afvisning af danske værdier og det danske, demokratiske samfund.

Derfor har det også været en bekymrende oplevelse som formand for Nye Borgerlige i København at opleve, at vi som den nye dreng i klassen, har været det eneste parti, der har haft dette helt fundamentale problem som primære mærkesag i den kommunale valgkamp. Ingen af de borgerlige partier, der i dag er repræsenteret i Borgerrepræsentation, har gjort det til deres opgave at angribe det røde bystyre, med socialdemokraterne i spidsen, for deres uduelighed og manglende vilje til at stille krav om assimilation til den voksende gruppe af muslimer i København, der vender vores samfund ryggen.

ANNONSE

Det har været et stor skuffelse, men især har vi Nye Borgerlige undret os over, at ikke engang Dansk Folkeparti har fundet anledning til at gå ind i kampen for at hævde danske værdier i en by, der på så lange stræk lider under en voksende islamisering.

Tværtimod, fristes man til at sige. På et vælgermøde onsdag i et såkaldt ressourcecenter på Ydre Nørrebro, hvor op mod 100 unge med indvandrerbaggrund var mødt op – en oplagt mulighed for at fortælle de unge, om de værdier, der er bærende for vores samfund – glimrede Dansk Folkeparti med deres fravær, og overlod det til den flinke, men fuldstændig handlingslammede socialdemokratiske borgmester for socialforvaltningen at tale om inklusion og flere klubtilbud.

Faktisk har det været påfaldende, grænsende til det utrolige, at Dansk Folkeparti ikke har været at finde på den åbne mark af en valgkampsbane, som islam og integration udgør, når det burde være partiets kerneområde. Om ikke andet – så dog for at forhindre, at Nye Borgerlige ikke fuldstændig overtager DFs raison d´etre og begynder at æde sig ind på DFs få mandater i Borgerrepræsentationen.

Men det har tilsyneladende ligget de københavnske DF´ere fjernt, selvom partiet lige nu har den bedste af alle platforme med Carl Christian Ebbesens kultur- og fritidsborgmesterpost. Men truslen fra islam har så langt fra præget hans valgkamp, når man ser bort fra de “jeg-er-også-imod-bandekriminalitet”-statements, som i disse uger flyder fra enhver københavnsk kommunalpolitiker uanset politisk tilhørsforhold. Et hurtigt scroll ned over DF-borgmesterens facebook-væg afslører, at DFs spydspids i København ikke en eneste gang har adresseret problemerne med manglende assimilation og det muslimske pres på danske værdier. Ikke en eneste. Til gengæld har vi fået at vide, at han har været på virksomhedsbesøg hos Lundbeck, har været til svømmestævne, omfavnet en socialist-ven og har haft “en god og succesfuld aften” til bankospil med DF.

Betyder det, at Dansk Folkeparti ikke længere finder truslen fra islam vigtig? Og i så fald: hvilke perspektiver tegner der sig så for København efter kommunalvalget? Hvis det – mod forventning –  ikke lykkes Nye Borgerlige at erobre mandater i Borgerrepræsentationen – hvem skal så slås mod ghettodannelse og islamisering af København? Og hvis Nye Borgerlige kommer ind, kan vi så regne med Dansk Folkeparti?

Svaret blafrer i vinden.

 

 

Anders Toft Hansen er advokat og formand for Nye Borgerlige i København

ANNONSE

4 svar til “Hvor er Dansk Folkeparti i København?”

 1. Erik Skifter siger:

  Desværre ja, også Dansk Folkeparti virker opgivende over for de massive problemer den muslimske indvandring giver i vort samfund. København har selvfølgelig den største koncentration af muslimske borgere og det står jo også soleklart for en hver selvstændig tænkende, at den voldsomme uro og utryghed de mange muslimer skaber, skyldes, at alt for mange muslimske borgere er samlet på et for lille sted. Ingen har gjort noget ved det i deres planlægning, ej heller Dansk Folkeparti, som har haft muligheden gennem nu mange år. Dansk Folkeparti taler og taler uden egentlig handling, ligesom de andre gamle partier. Fordi de ikke ved hvad de skal gøre. De lapper og lapper med små og ubetydelige løsninger, som de kalder stramninger. De taler om hvad de har forrettet af stramninger og lover yderligere stramninger. Men det er blot tom snak og intet andet.
  Ingen af de etablerede store partier evner eller vil gøre det som er nødvendigt, nemlig et omgående stop for al indvandring fra muslimske lande. Et stop på ubestemt tid. Dernæst skal der lovgives om, at hvis en religion i deres tekst og handling forfølger andre trosretninger eller folk som frafalder religionen, skal denne forbydes ved lov.
  Lad nu Nye Borgerlige komme til og lad dem vise vejen. Men de får helt givet ikke nok mandater til at kunne forrette noget effektivt.
  Nej vi må indse, at vort samfund og vort land er ved at forlise i et politisk spil, hvor alle magthaverne er handlingslammet og blot ser til medens skibet sejler ind i isbjerget.

 2. Jens Vornøe siger:

  Ja dit indlæg her er jo intet andet end tynd kop sidste minuts ” valg te”. Du følger tydeligvis slet ikke med, og de utallige gode ting som navnlig vores DF borgmester Carl Christian Ebbesen har sat i værk. Kampen mod Hitzbur tahrir, kvindesvømning, ophævelse af tilskud til ungdomshuset, kampen mod bandekonflikten for at nævne bare et par eksempler som er konkrete. Ja det er vist bare at tage dine NB briller af, vores kamp her på dette område,er slet ikke så anderledes end din egen dagsorden. Hvad du bare glemmer at fortælle dine vælgere er at du vil afskaffe vores velfærdssystem, og her svigter DF slet ikke. God valgkamp. Mvh Jens Vornøe Formand DF København.

  • Bror Mand siger:

   Enig Jens, men nogen har altså bare svære end andre ved at tælle til FLERTAL.

  • Mainstream Media is Fake News siger:

   DF har jo desværre en rygrad som en regnorm. Det har vi set utallige gange på den nationale og lokale politiske scene.