Kommentar

Nu er der åbenbart en, der prøver at banalisere det muslimske hysteri og stadige forsøg på at underminere ytringsfriheden og den vestlige kultur ved at spørge, hvad der ville ske, hvis nogen afbrændte den jødiske bibel foran Synagogen i København. Det underforståede budskab er, at jøder ikke er et hak bedre end muhamedanere.
Svaret på det listige spørgsmål er, at der formentlig ikke ville ske noget. Det kan være, at Synagogens talsmænd ville fordømme handlingen, og det var så det. Ingen optøjer, ingen afbrænding af danske flag, ingen fordømmelser fra FN.
Det uklædelige forsøg på at ligestille jødedom med islam falder også til jorden, fordi skribenten åbenbart ikke kender til den afgrundsdybe forskel på jødisk og muhamedansk lov.
Den jødiske lov gælder kun i privatsfæren, og jøder kan i øvrigt selv beslutte, i hvilket omfang de vil følge den. Ingen jøde bliver henrettet for blasfemi for at benægte guds eksistens eller spise bacon.
End ikke de mest rettroende jøder uden for Israel kræver, at andre skal rette sig efter Torahen, eller at samfundet skal indrettes efter dens regler. I modsætning til profetens tilhængere, der til stadighed fører krig for at påtvinge verden Muhameds barbariske formaninger, indtil Allah hersker overalt.
Så må vi blive fri?
ANNONSE

Mest læst