Kommentar

På årsdagen for den såkaldte ‘krystalnat’, hvor nazisterne i 1938 ødelagde tusindvis af jødiske gravpladser og butikker i Tyskland, er Danmark ramt af en bølge af jødehad.

Private hjem og gravpladser flere steder i Danmark har i weekenden været udsat for hærværk rettet mod jøder.

Statsminister Mette Frederiksen er én blandt en lang række af politikere, kunstnere, journalister med flere, der fordømmer hærværket.

“Antisemitisme og racisme har ingen plads i vores samfund,” erklærer Mette Frederiksen.

Men her stopper detektivarbejdet og den åbenlyse fornuft. For hovedparten af alle de politisk korrekte meningsdannere, kulturfolk og politikere adresserer nemlig ikke det åbenløse problem.

Hvorfor er det, at jøder har trange kår i Danmark? Er det på grund af nynazismens indtog i Danmark og opklæbning af klistermærker, at der står danske soldater med maskingeværer foran synagogen i København? Er det Hitlers etnisk danske sympatisører, der er skyld i bevogtningen af de små elever på en jødisk skole?

Ingen vil se sandheden i øjnene, for politikerne, kultureliten og journalisterne har en meget dårlig hukommelse.

I 2013 kan flere uafhængige kilder i Ekstra Bladet bekræfte, at palæstinensere og migranter i Danmark i årevis har lagt jødiske medborgere for had. Det bekræfter både arabiske migranter og jødiske borgere i Danmark.

“Jøder har ikke noget at gøre her (i Danmark, red.),” forklarer ‘Mohammed’ i Ekstra Bladet.

Den anonyme migrant er statsløs palæstinenser.

“Israel er ikke velanset i den muslimske verden, og der bliver ofte sat lighedstegn mellem jøder og staten Israel,” siger en anonym person fra det jødiske samfund i Danmark.

Jødehadet forplanter sig helt ind i klasseværelserne på en københavnsk folkeskole:

»Jeg har været nødt til at sige til nogle forældre, at det kan blive svært at have jødiske børn i det her område, fordi der er rigtig mange palæstinensere«, siger en skoleleder på Nørrebro i 2013.

ANNONSE

Politikerne og kultureliten er lamslåede og rystede, og en socialdemokratisk politiker foreslår en ‘national handlingsplan’, der skal hjælpe de danske jøder.

Syv år senere oplever Danmark denne weekends voldsomme angreb på jødiske borgere.

(Det vides ikke p.t., hvem, der står bag hærværket. Det kan ikke udelukkes, at det er danske nynazister. Det ændrer ikke på, at truslen mod danske jøder primært skyldes den massive tilstedeværelse af muslimer i Danmark.)

Se også
Lars Andersen: “Politiet vil have DNA fra indvandringskritiker, der har postet billede på nettet”

ANNONSE