Nyt

Poul Madsen skriver på Facebook om en fodboldspiller fra Ghana, der er dømt for voldtægt i Sverige:

“Fodboldspilleren, der voldtog nu med navn og billede.

Joseph Amoako, 20 år, kom til Sverige fra Ghana for at spille fodbold i Helsingborgs IF. Nu er han idømt to års fængsel og udvisning for en voldtægt mod en 16-årig pige tidligere på året.

Joseph Amoako, der dengang var 19 år, delte lejlighed med en anden spiller fra Ghana, som også var udlånt af Helsingborgs IF. 28. maj 2022 havde de inviteret den 16-årige og hendes veninde til fest.

Voldtægten fandt sted i løbet af natten, hvor den 16-årige var faldet i søvn. Da hun vågnede, afbrød Amoakos voldtægten.

Den 16-årige mente, at det skete ikke var en forbrydelse, fordi hun og hendes veninde selv var kommet til lejligheden. Det var først, da hun talte med skolesygeplejersken efter sommeren, at hun ifølge dommen meldte hændelsen til politiet.

ANNONSE

Joseph Amoako, der nu er fyldt 20 år, bliver derfor idømt to års fængsel for voldtægt.

Han skal også udvises og må ikke vende tilbage til Sverige i ti år. Han skal også betale erstatning til pigen.”

Poul Madsens Facebookopslag.

I Danmark er en topspiller fra Superligaen i fodbold anklaget for at have tvunget et kvindeligt offer til at give ham oralsex ad flere omgange på Hotel Imperial i København. Anklagemyndigheden kræver, at den udenlandske fodboldspiller bliver udvist af Danmark for bestandig.

(Foto af Joseph Amoako: Pressefoto / HIF)

ANNONSE