Dag: 6. november 2022

En tryksag ved navn Berlingske, der engang gjorde det ud for at være en avis, har sendt to reportere til USA, hvor de har lært at efterplapre det demokratiske partis vigtigste programpunkt op til valget, som er, at ”demokratiet kan være på spil”, som der står hen over dagens forside. Hvis republikanerne vinder, er det slut, må vi forstå.

Les Mer...

Hans Fredrik Gude (1825-1903) Olje på lerret, 107,5 x 89 cm, privateie. Motivet antas å være funnet i Rukkedalen, en sidedal i Hallingdal. Bildet legges ut til salg hos Grev Wedels Plass Auksjoner i Oslo den 29. november i år. Prisantydningen er NOK 1 000 000. Düsseldorferne Tidemand og Gude er et begrep i norsk […]

Les Mer...

Det tyske NGO-skib “Humanity 1” er blevet beordret af de italienske myndigheder til at forlade havnen i Catania på Sicilien med de 35 resterende migranter om bord.

Skibets kaptajn nægter dog at følge ordren, før disse sidste migranter også får lov til at gå i land i den italienske havn, rapporterer Corriere della Sera.

Les Mer...

Itzhak Perlman er solist med Orchestre de Paris under ledelse av Daniel Barenboim i Camille Saint-Saëns (1835-1921) tredje fiolinkonsert i h-moll, op. 61 (1880).

Les Mer...

Borgmesteren i den palæstinensiske by Hebron på Vestbredden har fået stor opmærksomhed i sociale medier, efter han tidligere på ugen udlovede en dusør for drabet på herreløse hunde. Tayseer Abu Sneineh annoncerede i radioen en belønning på tyve sekel, 50-55 kroner, for at fange eller aflive herreløse hunde. Ifølge Jerusalem Post opfordrede han indbyggerne til […]

Les Mer...

Præsident Biden har for længst afskrevet halvdelen af den amerikanske befolkning som fascister og en trussel mod demokratiet, og hans stabschef, Ron Klain, siger, at nu har amerikanerne fået sidste advarsel. Hvis de ikke stemmer, som de skal, kan de bare vente sig. Demokratiet defineres nemlig som et system, hvor demokraterne altid sidder på magten.

Les Mer...

Forfatteren David Ickes søn offentliggjorde torsdag et opslag på Twitter, hvor han meddelte, at hans far var blevet nægtet adgang til EU og Schengen-området. Afgørelsen gælder for en periode på to år.

Les Mer...