Kopierede/fra hoften

 

Biden-regimet forbereder skueprocesser a la Moskva

Biden-regimet bruger 9/11 til at sige, at truslen nu kommer indefra. Det sidestiller al-Qaeda-terroristerne med politiske modstandere hjemme. Det er ikke tomme ord. Justitsministeriet har udarbejdet lister over Trumps nøglepersoner, som skal stævnes og have deres politiske rettigheder fjernet.

Der er sket en udvidelse af det store trawl, som FBI bruger. ”The secueiry State” voksede enormt efter 9/11, og Kongressen gav efterretningstjenesterne alle de beføjelser, de ønskede i Patriot Act. Den blev så simpelthen fornyet uden megen debat. Endelig fik politiet og efterretningsvæsenet beføjelse til at overvåge, hvem de ville. Det var kun et spørgsmål om tid, før nogen ville vælge at bruge magten og kapaciteten politisk mod modstandere.

Ud fra venstrefløjens frigøringsteologi burde det have været højrefløjen, der gjorde det. Politikere som Nixon og Reagan. Eller Bush I og II.

Men det blev ikke republikanere, det blev den mest liberale præsident i USA’s historie, Barack Obama. Det var ham, der udløste sikkerhedsstaten mod dens virkelige og indbildte fjender.

Beskederne fra Washington er alarmerende. Razziaen på Mar-a-Lago var blot en forløber. Justitsministeriet og FBI har forberedt sig på at stævne omkring 40-50 medlemmer af Trumps inderkreds. Disse vil få beslaglagt al elektronisk kommunikation helt tilbage til 2021.

ANNONSE

Udvikling af metoderne

Specialefterforsker Bob Mueller fandt ingen beviser for et samarbejde mellem Rusland og Trump-lejren på trods af ubegrænsede beføjelser og næsten to års arbejde. Nada. Men Mueller, eller rettere Alexander Weissman, havde én pil tilbage i sit kogger: Obstruption af retfærdigheden. ”Obstruction of justice”. Det er et vagt udtryk, der kan bruges mod næsten alle, hvor som helst.

Demokraterne ville tiltale Trump for at hindre retfærdigheden i at ske fyldest og medierne bakkede dem op, danske medier gjorde det også. Derfor blev der en rigsretssag.

Men nu har de bragt denne vage formulering frem. Hvis de ikke kan bevise, at Trump planlagde 6. januar, kan de i det mindste “bevise”, at han har stået i vejen for at løse sagen.

Stalinisme

Hindring af retfærdigheden er en stalinistisk paragraf. Bolsjevikkerne og maoisterne talte om subjektiv skyld og objektiv skyld. Du kunne blive dømt for objektiv skyld i kraft af dit klassetilhørsforhold: Hvis du tilhørte undertrykkerne, var du per definition skyldig.
I Bidens USA har de hvide bevisbyrden imod sig og skylden, hvis noget går galt. De mister deres job for at sige noget forkert, i kraft af at de er hvide. Der er to standarder til at bedømme mennesker efter. Hvide er dybest set de svageste, som andenrangs borgere. Hvide kan være overlegne, men kun som udøvere af den herskende ideologi.

Valgbenægtere

I de seneste måneder har regimet opfundet udtrykket valgbenægtere. Dem, der bestrider, at valget i 2020 gik rigtigt for sig. Biden-regimet vil kriminalisere denne mening og forhindre enhver, der har den, fra at stille op. De sidder så med et veto på hele den demokratiske proces.
Er nogen i de danske medier begyndt at fornemme at det går i forkert retning? De har været med på vognen indtil nu.
Nu stiger Biden-togets hastighed. Det kan være svært at komme af.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria