Kopierede/fra hoften

Christian Marcussen skriver om Frie Grønne på sin Facebookprofil:

“For et års tid siden skrev jeg om, hvordan Frie Grønne var et venstreislamistisk parti (den foreløbige danske oversætte af det franske fænomen islamo-gauchisme).

Det vil sige et parti, der prøver at kombinere de progressive venstreorienterede dagsordner med en kraftig appel til muslimer.

Et parti, der både er forrest i bussen til Pride og samtidig systematisk tager fra moske til moske i jagten på stemmer.

Det er en svær øvelse. På et tidspunkt må en af de to ting tage bagsædet i forhold til den anden. Det er med andre ord en yderst ustabil konstruktion.

Hvor ustabil kan man se i kommentarsporret her: https://www.facebook.com/100064968780628/posts/439462734896016/?d=n

[EDIT: Mange af de knap så progressive kommentarer er blevet slettet. Nogle er der endnu, men det var ret overvældende i antal tidligere]”

Frie Grønne støtter Copenhagen Pride på partiets Facebookprofil. Men ifølge nogle Facebookbrugere er støtten spil for galleriet. Jørgen Lentulus Pedersen skriver:

“Der er en grund til Sikandar ikke deltager i Pride, der er en grund til, han ikke snakker om LGBT+ rettigheder og trivsel. Han lefler for muslimerne, og så har han andre, der gør det for LGBT+ folk. Man kunne godt tænke, Sikandar ikke støtter LGBT+ mennesker grundet hans islamistiske tro og på grund af den radikale islamistiske organisation, som han har været forbundet med førhen. Inderst inde virker han som en, der vil skide alle andre et stykke og vil på alle andres bekostning fremme en muslimsk agenda i DK.
Man kan også se med hans ønske om genindførslen af blasfemiparagraffen, at det ikke lige er ytringsfriheden, han vægter højest.”

ANNONSE