Nyt

Lige nu bliver der udkæmpet blodige kampe i Mellemøsten, hvor terrorgruppen Hamas sender raketter indover Israels byer og boligområder. Flere civile israelere er døde.

Men der udkæmpes også en kommunikationskrig i Danmark, og afsenderne er nogle af de mange muslimske indvandrere, der har bosat sig i Danmark langt fra deres hjemlande i Stormellemøsten. Her er der broren til den muslimske partileder Sikandar Siddique fra Frie Grønne, der spreder falske oplysninger om ærkefjenden Israel.

“Du ved godt, at Israel har verdens fjerdestærkeste militær,” skriver Malik Gohar Siddique.

Det er den rene og skære løgn, der fremføres af den pakistanske velfærdsmigrant. Ifølge det militære analysebureau Global Firepower ligger Israels militær på en 20. plads ud af 140 militærmagter i verden. Analysen er offentliggjort i marts 2021. Brødrene Siddiques hjemland Pakistans militær kommer ind på en 10. plads. Det islamiske præstestyre i Iran, der vil udslette Israel, kommer ind på en 14. plads.

Det er vigtigt for de muslimske migranter at skabe en fortælling om et magtfuldt Israel og nogle forsvarsløse muslimer, der lider under zionistisk aggression. Der er tale om det klassiske muslimske offerkort.

ANNONSE

Malik Siddique er en central del af sin brors politiske liv. Han var en del af Sikandar Siddiques valgkampsgruppe, da denne blev valgt til folketinget for Alternativet i 2019. Malik Gohar Siddique er en aktiv debattør omkring Frie Grønnes politiske mærkesager – det muslimske parti som Sikandar Siddique står i spidsen for. De pakistanske brødre er blevet opflasket med islamisk politik. Deres far, Malik Siddique, har tidligere været en del af ledelsen i det pakistanske parti Muslim League.

I krig er sandheden ofte det første offer. Familien Siddique spreder gerne falske nyheder for at komme Israel til livs.

Måske skulle Malik og Sikandar Siddique udkæmpe deres muslimske kampe i deres hjemland Pakistan?

ANNONSE