Doc-TV

Anthony Fauci kunngjorde mandag at han fratrer stillingen som USAs øverste medisinske rådgiver, for å starte et nytt kapittel i sin karriere. I kveldens sending legger vi ut på en to år lang reise i Faucis løgner, hvilket er en meget pinlig forestilling. Det er påfallende at Fauci velger å forlate en livslang karriere i myndighetenes tjeneste, nå som valget nærmer seg. Forsøker han å redde seg selv?

Biden forsøker også å redde seg selv, eller partiet sitt, og desperasjonen til Demokratene er til å ta og føle på. Tirsdag ble det kjent at Det hvite hus grep inn og opphevet Trumps rett til å avgradere og beholde dokumenter fra sin presidenttid, altså hans executive privilege, hvilket i praksis betyr at Biden har gjort Trump til kjeltring.

Vi får et gjensyn med Alf. R Jacobsen, som mandag presenterte en ny bit av den kalde krigens historie: den norske etterretningstjenesten rekrutterte en kaptein på et sovjetisk spionskip, noe som trolig var til stor nytte for Vesten. Jacobsen trekker linjene fra KGB og Sovjet til nåtiden og klimahysteriet, og forklarer hvorfor det er viktig å avdekke hva Sovjet, men også Vesten, holdt på med.

ANNONSE

Mandag deltok Document på boklanseringen til historiker og tidligere Aftenposten-korrespondent Ulf Andenæs, som lanserte boken Arkitekturopprøret. Debatten om modernismen gikk imidlertid ikke som forventet. Christian Skaug svarer på hvorfor en slik bok er viktig og hva arkitekturen egentlig betyr for mennesket.

Velkommen til sending.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

ANNONSE