Kopierede/fra hoften

Hvor ofte har vi ikke hørt argumentet, at videnskaben har talt, og at kun landsbytosser vil vove at så tvivl om dens fastslåede sandheder? Når titusinder af videnskabsmænd med støtte af Dan Jørgensen har forklaret, hvordan det hænger sammen med CO2 og klimaet, bør enhver diskussion stoppe.
Det fremkaldte derfor stor begejstring, da den prominente franske forsker, Etienne Klein, kunne offentliggøre et billede, som James Web rumteleskopet havde taget af stjernen Proxima Centauri, der ligger 4,2 lysår fra Jorden. “Hver dag åbenbares en ny verden”, bekendtgjorde Klein, som fik titusinder af likes og retweets.
Få dage senere måtte Etienne Klein erkende, at der var tale om en videnskabelig vittighed, og at fotoet i virkeligheden viste en skive chorizo.
Gud ved, hvilken verden, der ville blive åbenbaret, hvis nogen begyndte at grave i grundlaget for Dan Jørgensens videnskabelige forudsigelser.
ANNONSE