Nyt

Tirsdag besluttede et stort flertal i Folketinget, at indlede en rigsretssag imod Inger Støjberg. 139 stemte for, herunder socialdemokraterne Mattias Tesfaye og Lars Aslan Rasmussen, Liberal Alliances Henrik Dahl, og konservative såsom Marcus Knuth og Naser Khader. Sidstnævnte var en af politikerne, der tilbage i 2016 kritiserede daværende udlændingeminister Inger Støjberg: “Vi kan under ingen omstændigheder acceptere barnebrude i Danmark.”

Ligeså utvetydig var Socialdemokraternes udlændingeordfører Dan Jørgensen, der ville kalde Støjberg i samråd, for at høre om hun vidste, at mindreårige boede med ægtefæller på danske asylcentre. Han stemte også for Rigsretssag. Blot 30 MF’ere stemte imod, og hun har tilsyneladende flere kampfæller udenfor sit parti. Mon ikke hun skifter end af dagene. Her er positivlisten…

Apropos.

“Hvordan kan danske myndigheder have tilladt, at såkaldte barnebrude har boet sammen med deres voksne ægtefæller på danske asylcentre? Det kræver Socialdemokraterne nu svar på fra udlændingeminister Inger Støjberg… – Jeg er meget chokeret over det her. Tænk sig, at sådan noget kan foregå i Danmark, siger Socialdemokraternes udlændingeordfører Dan Jørgensen… (TV2, 26. januar 2016)

“De Konservatives udlændingeordfører Naser Khader vil ikke på nogen måde acceptere, at mindreårige piger indkvarteres med deres ældre mænd. – Vi kan ikke acceptere det i Danmark.Hvis danske borgere gør det samme, så kan de blive retsforfulgt, siger han og fortsætter: – Det er noget jeg og andre ligesindede har forsøgt at bekæmpe i mange år i Mellemøsten. Og så kan vi altså ikke flytte den del af Mellemøsten til Danmark. Det er helt vildt.” (TV2, 26. januar 2016)

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE