Nyt

En norsk mand, der bor i Ungarn, er blevet anholdt for terrorplaner, skriver den ungarske hjemmeside Telex. Den 45-årige mand drømte om en større massakre end Breivik og 22. juli.

Den norske mand blev anholdt i sin bopæl i Budapest. Du kan se video fra anholdelsen via dette link.

Norsk politi er blevet kontaktet i forbindelse med sagen. Manden er tidligere dømt flere gange i Norge for forskellige volds- og seksualforbrydelser. Anholdelsen skal være sket den 14. juni.

Manden skal have optaget en række videoer for nylig. Ifølge Police.hu sagde den 45-årige mand i sine videoer, at han ønsker at overgå massakren i 2011 af Anders Behring Breivik, som resulterede i 77 dødsfald.

I videoerne talte han mest på norsk, men i nogle videoer truede han på engelsk og sagde: “Jeg vil tage alt, hvad der betyder noget, alt, hvad der er værdifuldt, jeg vil ødelægge landet. Bare lyt! …. Jeg kan angribe hvor som helst. …. Fly, lufthavn, togstation, intet er et problem for mig. …. Jeg vil ødelægge de uskyldige.”

ANNONSE

Politiet i Budapest rykkede ud den 14. juni og anholdt manden. Politiet har også beslaglagt hans computerudstyr. Den anholdtes identitet kendes ikke.

 

Det er ikke så længe siden, at Document skrev om, at Budapest er den sikreste by i EU.

Ungarns anti-immigrationspolitik bærer frugt. Budapest er blevet kåret som den sikreste by for kvinder på det europæiske kontinent. I alt 200 byer verden over blev sammenlignet.

ANNONSE