Kopierede/fra hoften

Journalisten problematiserer TV2 News’ dækning af skuddramaet i Field’s søndag aften, og fortæller at man kunne se et offers ‘undertøj, hudfarve og ben’ mens hun lå på en båre. ‘Vi har ramt inden for skiven’, vurderer chefredaktør på TV2 Jakob Vissing. Fra Journalisten – TV 2-billeder af offer var ‘inden for skiven’, siger chef.

“‘I den konkrete historie var det vigtigt for os at vise seerne, hvor alvorlig situationen var. Det er hårde billeder, men de kommer ud af en hård virkelighed, som vi er sat i verden til at dække,’ siger han.

Jakob Vissing fortæller, at den samlede kritik gør indtryk på ham, men understreger, at de redaktionelle valg også er med til at dokumentere en vigtig hændelse. …

Vi skal gå så tæt på virkeligheden, som vi kan, for at dokumentere den. Og på den anden side skal vi tage hensyn til dem, der kigger på det. Nogle gange vil det føles ubehageligt for nogen i en unødig grad, og det beklager vi selvfølgelig,’ siger han.”

 

ANNONSE