Kopierede/fra hoften

Dette er Islamisk Stat. Hvis grund til at være handler om at fremme blodsprudende henrettelser som et glamorøs krigerliv. Billedet er ikke af Ymer.

 

Onsdag sender TV2 et specialprogram om en mand, der hedder noget i retning af Ymer, og som er ked af at være kriger i Syrien.

Han vil «hjem» til Danmark, efter at amerikanerne har beskåret hans muligheder for at dræbe kvinder og børn. “Hjemme” i Danmark har mordere bedre arbejdsvilkår, for her går kun muhamedanere og rockere med våben.

Det ville selvfølgelig hjælpe, hvis han konstruerede en historie om sin hårde barndom blandt de vantro.

Det kan han få en journalist til.

Mere Ymer

Den celebre tyrkiske kriger vil til Danmark. Som han forklarer til TV2 kl. 23 tirsdag aften, er det for at han her kan bekæmpe de tanker, der inspirerede ham for kort tid siden.

Han vil også have sin straf – vel at mærke i Danmark.

Hans første påstand kan vi se stort på. Som veltrænet muslim kender han naturligvis islams grundregel, når det kniber for islam eller dens enkelte tilhængere: Nemlig at sige noget andet, end hvad man mener, og at skjule sine sande hensigter.

ANNONSE

Derfor har vi ingen chance for at vide, hvad han pønser på. Det eneste vi ved er, at han og hans frue gennem nogen tid har lavet ulykker i Syrien.

Og så er der det med straffen.

Mon ikke han, allerede inden han kommer i luften på vejen “hjem”, har opsøgt flere prominente danske advokater – eller de har opsøgt ham? De vil fortælle ham, at der hertillands skal være en forbrydelse, før der kan blive en straf. Og nu vil de så gerne høre, hvilke beviser den danske anklagemyndighed ligger inde med. Samtidig vil de påpege, at fjernsynstilståelsen blev aflagt under pres.

Der var dog et oplysende moment; som muligvis var en fortalelse. Ymer var, sagde han, blevet hjernevasket. Egentlig ville han bare i paradiset, og for at komme dertil, måtte han være med til mange slemme sager.

Det sidste er for resten en rammende definition på islam.

ANNONSE