Nyt

I denne uge blev der afsagt endnu en dom i en sag om svindel med corona-hjælpepakker. Også i denne sag er gerningsmanden fra et muslimsk land.

57-årige Abderrazek Ben Ali Mekni har forsøgt at svindle sig til 1,6 millioner skattekroner fra danskernes fælleskasse.
Den tunesiske indvandrer blev allerede dømt i sagen i begyndelsen af november, men strafudmålingen har først fundet sted onsdag i denne uge, fordi der skulle udarbejdes en mentalerklæring.
Abderrazek Mekni blev dømt for grov økonomisk kriminalitet og dokumentfalsk. Han skal tre år og seks måneder bag tremmer.
I dommen er desuden en tillægsbøde på 2,85 millioner kroner. Den nordafrikanske svindler blev også frakendt retten til at drive erhvervsvirksomhed de næste fem år.
Abderrazek Mekni forsøger i marts og april 2020 at udnytte de økonomiske hjælpepakker, der skal hjælpe danske virksomheder under den igangværende coronaepidemi.
Det sker, selvom folketinget har vedtaget love, der skærper straffen, hvis man svindler med coronamidlerne fra hjælpepakkerne. Det bliver vedtaget, at dommen kan firedobles, hvis gerningsmanden svindler under den historiske viruskrise.
Abderrazek Mekni er ligeglad med advarslerne.
Nordafrikaneren fabrikerer falske ansættelseskontrakter, giver vildledende informationer om virksomheders omsætning og søger lønkompensation til 17 medarbejdere – der alle skulle være ansat i Abderrazek Meknis virksomhed samt fire indvandrerforeninger.
En af foreningerne er tv-stationen City TV, der har været registreret på Abderrazek Meknis hjemadresse og som producerer udsendelser, der er målrettet indvandrere.
Den multikulturelle tv-station har tidligere været registreret som en dagshøjskole for migranter i det københavnske Nordvestkvarter.
Coronasvindleren Abderrazek Mekni iscenesætter også et falsk arrangement, som, han hævder, er aflyst på grund af coronanedlukningen i marts.
Det drejer sig om arrangementet ‘Det arabiske forårs festival – Second World’, hvor der ifølge den nordafrikanske svindler skulle komme 1000 gæster. Abderrazek Mekni prøver at få udbetalt 270.000 kroner til husleje, lønninger, refusion af billetter, mad og drikkevarer.
Københavns Byret mener ikke, at et sådan arrangement nogensinde har været planlagt. Blandt andet fordi det skulle afholdes i en murermestervilla på 184 kvadratmeter plus kælder.
Derudover havde udlejeren, som Abderrazek Mekni havde lejet villaen af, ikke hørt om et sådan arrangement.
Det hele viser sig at være en løgn, der skulle narre skattepenge ud af danskernes lommer.
I retten forklarer Abderrazek Mekni, at han har misforstået kravene for de danske coronahjælpepakker.
“Jeg er jo ikke regnskabsekspert,” lyder det gentagne gange fra Abderrazek Mekni, da han sidder på anklagebænken.
Dommen på tre år og seks måneders fængsel er den hidtil hårdeste dom for økonomisk coronasvindel.
I oktober blev den 29-årig pakistaner Hamza Ahmad idømt en fængselsstraf på to år og tre måneder for svindel med coronahjælpepakkerne.
Flere lignende retssager venter forude. Men indtil nu er kun indvandrere fra muslimske lande blevet dømt.
Den dømte coronasvindler Abderrazek Ben Ali Mekni rejste til den danske velfærdsstat fra Tunesien. Et islamisk land, der opfattes som et populært turistmål – uden krig og ødelæggelse.
Alligevel gav en regering med Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre et statsborgerskab til den nordafrikanske svindler i 1997.
Det var den nu afslørede sexkrænker og tidligere overborgmester i København, Frank Jensen, der satte sin underskrift på den lov, der gav Abderrazek Mekni det rødbedefarvede danske pas.
På den måde har Socialdemokratiet med god hjælp fra De Radikale åbnet grænserne og pengekassen f
or indvandrere, der stjæler fra den danske befolkning.
Ingen medier har fortalt, at de to første domme for coronasvindel i Danmark er endt med fængselsstraffe til migranter fra muslimske lande.
Danskerne må ikke kende sandheden.
*
ANNONSE