Nyt

Facebook har fjernet videoen, og Ekstra Bladet omtaler den kun, så jeg har for god ordens skyld lagt en kopi på Youtube. En McDonalds-ansat beder til Allah i legerummet på McDonalds Gladsaxe, formentligt en Ramadan-relateret bøn. Lidt overraskende, så ser McDonalds problemet. Med de demografiske ændringer, vil McDonalds ganske givet ændre holdning.

“Nationen! har set videoen og sendt den til McDonald’s og spurgt, om de kan bekræfte, at legerummet i Gladsaxe – og evenutelt i andre byer – bliver brugt som bederum? Og hvad de siger til kunder, der ikke bryder sig om religionsudøvelse i sådan en restaurant med offentlig adgang.

Og McDonald’s har sendt dette svar:

– Jeg har aldrig hørt om det før, og det er jo ved siden af skiven, at en medarbejder har benyttet legerummet – eller restauranten i det hele taget – som bederum. (EB.dk, 24. april 2022)

 

ANNONSE