Nyt

Forleden besluttede Konservativ Ungdom, at man som KU-medlem ikke samtidig kunne være medlem af LGBT+ Danmark. I forlængelse heraf satte tidligere KU-formand sit medlemskab på spil, og meldte sig i protest ind i foreningen. KU omgjorde herefter beslutningen, som Nye Borgerlig Ungdom spontant tog til sig.

Der er mere hund i hundekiks end der er konservatism i Konservativ Ungdom, og alene det at man overhovedet skal debattere emnet, vidner om en presset højrefløj. LGBT+ Danmark er ikke bare forening som bekæmper had mod seksuelle minoriteter, men en aggressiv venstreradikal organisation grundlagt på basis af blodrød normkritik. Her lidt fra hjemmesiden LGBT.dk.

“National pulje under beskæftigelsesministeriet til opkvalificering af arbejdspladsers kompetencer inden for normkritiske tilgange til HR-opgaver. … Læreruddannelsen skal være normkritisk … Ret til at registrere op til 4 forældre. … Sikring af ligebehandling af LGBTI+-flygtninge i forbindelse med familiesammenføring, således at LGBT+ par ikke skal leve op til samlivskravet, hvis samliv mellem disse de facto ikke har været muligt i oprindelseslandet. … Mulighed for juridisk kønsskifte uanset alder. Afskaf kønsbestemmelsen i navneloven. … Opkvalificering af personale i hjemmeplejen og på plejehjem i LGBT+ kompetencer og normkritik. … Giv mulighed for at ofre kan registreres med deres ønskede navn og pronominer i myndigheders IT-systemer. … Obligatoriske kurser i normkritik og LGBT+ kompetencer på specialiseringen almen mediciner. … Bedre adgang til kønsbekræftende behandling… Giv adgang til behandling af børn og unge flere steder i landet. … Et bærende princip i vores arbejde både politisk, socialt og rådgivende er et kritisk blik på de bestående normer for køn og seksualitet. Inden vi kan tale om ligestilling, bør vi se på de strukturer og grundlæggende opfattelser, som har skabt den ulighed, vi ønsker at bekæmpe.” (LGBT+ Danmark, 2022)

ANNONSE
ANNONSE

Mest læst