Nyt

Foto: Steen Raaschou

Hizb ut-Tahrir demonstrerer Folketingets magtesløshed ved at bruge Christchurch som ammunition mod det danske samfund.

Hizb ut-Tahrir har forkyndt at de kalder til bøn foran Christiansborg fredag for at mindes ofrene i Christchurch. Det viser, hvordan modsætninger er kommet ind i det danske samfund som det er svært at komme ud af.

Socialdemokratiet er imod, Dansk Folkeparti er imod, men der er ingenting man kan gøre, siger Folketingets formand, Pia Kærsgaard (DF).

Pia Kjærsgaard siger, at hun »respekterer naturligvis forsamlingsfriheden,« og at hun derfor ikke kan gøre noget for at forhindre foreningen i at afholde fredagsbøn foran Christiansborg, men det er »meget trist,« synes hun.

»Det er en fuldstændig besynderlig situation, at en forening der på den måde forsøger at modarbejde demokratiet vil afholde demonstration herinde, men så længe organisationen ikke er forbudt, så er der desværre ikke noget at gøre,« siger hun.

»Man har tidligere nægtet Hizb ut-Tahrir adgang til kommunale medborgerhuse, så man burde også kunne nægte dem adgang til nogle offentlige pladser.«

Folketinget har selv sat sig i en situation hvor de er magteløse. Hizb ut-Tahrir er ingen nybegynder. Deres antidemokratiske sindelag er velkendt. Alligevel har politikerne ikke foretaget sig noget for at forbyde det. Det danske samfund bekæmper had, men det lader en organisation, der ikke lægger skjul på sit had, holde bøn foran nationalforsamlingen.

 

 

Mødet er en provokation. Det er et forsøg på at mobilisere muslimer til kamp mod Danmark, ud fra massakren i Christchurch. De dræbtes blod bliver drivkraft i kampen mod Danmark. Forstår Folketingets politikere ikke, hvor farligt det er?

ANNONSE

 

 

ANNONSE