Nyt

Fire pakistanske brødre sigtet for at planlægge at ‘invalidere og voldtage’ mand, hvad angiveligt skulle ske md en flaske. Anklageren kræver udvisning, men det vides ikke om pakistanerne taler godt nok urdisk til at udvisning kan komme på tale. Fra BT.dk – Anklager kræver fire af hans sønner udvist: Ingen føler så stor smerte som mig.

“… Sammen med den ene af sønnernes kammerat er de tiltalt for at have slået og frihedsberøvet et familiemedlem til en, der tidligere har stået bag et overfald på brødreflokkens ældste.

Og så er de tiltalt for at have planlagt at invalidere og voldtage familiemedlemmet – og filme i hele seancen.”

“Her var det – igen ifølge anklagemyndigheden – brødrenes plan at mishandle familiemedlemmet. Blandt andet ved at smadre hans knæskaller, stikke ham med kniv og pisse på ham. Hensigten var at invalidere ham, lyder det i anklageskriftet. Ligeledes ville de tiltalte ifølge anklagemyndigheden voldtage ofret med en flaske. Og det hele skulle angivelig filmes.” (BT.dk, 17. februar 2022)

ANNONSE