Kommentar

I USA har flere demokratisk-styrede stater opgivet maskepåbuddet. Årsagen er den indlysende, at den tvungne maskering vækker stigende modstand blandt de vælgere, der gerne skulle sikre demokraterne fortsat kontrol med Senatet og Repræsentanternes Hus ved midtvejsvalget i november.

Blandt årsagerne til den folkelige utilfredshed er det faktum, at maskeringsordren kun gælder for almindelige mennesker og ikke for de demokratiske spidser. Det har således vakt opsigt, at så fremtrædende demokratiske politikere som Stacey Abrams, Barack Obama, Nancy Pelosi og Gavin Newsom er blever fanget på kamera uden maske. Mest afslørende for hykleriet er et billede af en grinende Stacey Abrams, som er kandidat til guvernørposten i Georgia, siddende maskeløs foran en flok maskerede børn.

Det er for længst dokumenteret, at ansigtsmasker ingen effekt har på smittespredningen. Alligevel bliver præsident Biden og adskillige demokratisk-styrede stater ved med at støtte og håndhæve påbuddet. I store dele af USA risikerer umaskerede børn fortsat at blive bortvist fra skolerne. Tilmed i områder, hvor maskeringsordren formelt er ophævet.

ANNONSE

Hvorfor? Hvad er meningen? Ganske simpelt! Maskeringen drejer sig ikke længere om sygdomsbekæmpelse, men om magtudøvelse. Der er tale om en generalprøve på antidemokratiske demokraters muligheder for at styre en vrangvillig befolkning. Demokraterne ved, at deres rabiate woke-politik møder modstand blandt de fleste amerikanere, men hvis de kan gennemtvinge et meningsløst beklædningspåbud, er der næppe grænser for, hvad de ellers kan påtvinge amerikanerne.

Og hvad vedkommer det os her i Danmark? Jo, vi har uheldigvis vænnet os til at efterabe ethvert skørt påfund fra Amerika, og vores egen venstrefløj og dens medier venter med spænding på, om demokraterne kan få USA’s almindelige befolkning ned med nakken. Hvis det lykkes, står de klar til at gøre ligeså.

ANNONSE