Kopierede/fra hoften

Neil Oliver kalder Justin Trudeaus heksejagt “kriminel.” Vil man ikke vaccineres, er man en ekstremist, der også “hader kvinder og sorte.”

Idag vil præsident Macron “jage og genere de uvaccinerede til enden, så deres liv bliver så besværligt som muligt. De er ikke statsborgere.” Det er en lidt grovere version af, hvad Mette Frederiksen også har sagt, men indholdet er forbavsende ens. Er det synkroniseret fra en højere instans? Hvad bliver det næste? Fri jagt for pøblen på de uvaccinerede?

Dette altså med mediciner, der ikke beskytter mod hverken sygdom eller videresmitte, og hvis invaliderende og dødbringende bivirkninger allerede overstiger noget andet nyt præparat nogensinde. Det relevante journalistspørgsmål i en hæderlig presse, ville have været: “Hvorfor har netop disse vacciner en særstilling hvad angår ‘collateral damage?” Dr. Robert Malone kalder det en massepsykose, og sammenligner dagens tilstande med Tyskland i 30 erne.

Joe Biden bad Occupational Safety and Health Administration om at skjule og fortie bivirkningerne. De der lider under sygdom og død nu, lider som den unge Sidse Kærsgaard alene. Deres stat har forladt dem, fordi den har fyldt dem med løgn, den ikke kan retirere fra. I Danmark hørte vi igår, at Sundhedsstyrelsen “bevidst har brugt ‘kunstigt højt’ corona-tal i over et år.” Tror du, du bliver manipuleret til at tage vaccinen? Eller bare truet?

ANNONSE

“They come at night”

 

I Sverige og USA stoppede man vaccine mod svineinfluenza efter kun 25 alvorlige bivirkninger. Hvorfor fortsætter vi nu langt ud over det? Ikke siden 30 erne og 40 erne har vi i Europa set en lignende heksejagt på mennesker: Jøderne. Ikke at vi er i Auschwitz allerede, men vi er i 1937, vores grundlovssikrede rettigheder tages fra os, og foran ser vi Krystalnatten: Overgreb, vold og tvang.

Marianne Faithfull talte sammen med Nick Cave om nazismens genkomst i en formidabel sang. Den blev skrevet i anledning af terroren i Paris i 2015, påført os af de selvsamme politikere, der nu jager og truer os. Sangen blev uropført på Bataclan den 25.11 2016. (minut 9:50)

Hør efter teksten: They come at night. Politikernes terror i de forhenværende demokratier. Forleden blev endnu en ældre jødisk kvinde overfaldet af arabere i sit hjem i Paris. Skriften på væggen kan ikke vaskes af med nok så mange politikerløgne.

Om de bliver draget retligt til ansvar for hundredetusinder af døde og skadede, vil fortælle os noget om hvor meget af vores demokrati, der allerede er forsvundet. Er stort flertal af kuede befolkninger, gør ikke mine til at straffe dem, men et mindretal gør voldsomt oprør. Der er endnu håb.

 

ANNONSE