Doc-TV

Det er forbausende å være vitne til den fanatisme hvormed mediene fortsetter å hetse Trump og hans tilhengere. I USA har ikke Trump-hetsen den samme appell. Den er kjørt for hardt for lenge. CNN har mistet 80 prosent av seerne. Men norske medier later ikke til å ha tatt signalet. De fortsetter som om ingenting har skjedd.

NRK, NTB og Aftenposten fortsetter å skrive om Trumps planer om statskupp, alt mens de selv begikk et kupp for åpen scene. Nå er de ved å tape og de håper å piske opp en farlig stemning som kan legitimere ekstraordinære tiltak.

Marc Elias, Hillarys advokat, vil gjøre det forbudt å sette spørsmålstegn ved valget og automatisk utelukke slike kandidater fra å stille til valg til Kongressen. Det sier noe om Demokratenes mentalitet at et slikt forslag i det hele tatt kan fremlegges.

ANNONSE

Men Demokratene befinner seg i en transe-tilstand: Alt går, alt kan bli trodd.

Norske medier hisser hverandre opp til å tro at demokratiet i USA er truet, av Trump. De lever i en parallell virkelighet. Hvordan kunne de bli så skrudd? Fordi noe av den samme avstand til folket og frykten for folket, finnes hos norske medier.

Trump er symbolet på alt de frykter og ved å uskadeliggjøre ham, har de eliminert trusselen.

Så enkelt er det ikke.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE

Læs også

Læs også