Nyt

Foto: Roccamore på Youtube, 29. november 2021

“Hvad er det de er bange for?”, lød det fra Frederikke Antonie Schmidt i retning af Dansk Folkeparti, tidligere på året. Hun er ejer af Roccamore Shoes, og synes eksempelvis det var forkert, at man skulle have danske venner for at blive dansk statsborger. Firmaets julereklame er tidstypisk woke med det overordnede budskab, at alle skal gå klædt som de har lyst til. Den muslimsk kvinde med hijab, en mandsling i dametøj, og en overvægtig kvinde, et gennemsigtigt sæt med frit udsyn til brysterne. Koblingen mellem kvinders frigørelse og islamiske doktriner virker som sort humor, lidt ala Monty Python eller Casper og mandrilaftalen.

“Jeg føler virkelig det giver mig styrke at have hijab på, fordi det er med til at fortælle andre, at jeg faktisk skal respekteres.” (kvindelig muslim)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria