Nyt

Brovejen, Middelfart, 31. oktober 2021

Cirkus Trapez underholder i Middelfart i disse dage, og overalt i byen kan man se deres ‘valgplakater’. Da jeg så plakaten for ‘Tværpolitisk Anstændighed’ tjekkede jeg partiet ud over telefonen, og stødte på navnet Paw Nielsen – Enhedslistens medlem af det lokale byråd siden 2013. Han meldte sig ud tidligere på året efter MeToo-rygter, og i protest over ‘den højredrejning, partiet har foretaget på landsplan’. Hvis kommunistiske Enhedslisten ikke er venstreorienteret nok, så er det tværpolitiske aspekt næppe fremherskende.

“-Rygtet er den berømte dråbe, for det handler grundlæggende om, at jeg ikke kan se mig selv i den højredrejning, partiet har foretaget på landsplan, siger Paw Nielsen, der fortsætter som løsgænger.” (Fyens Stiftstidende, 19. januar 2021)

“Da Paw Nielsen meldte sig ud af Enhedslisten, var det et rygte om en sexkrænkelse, der ifølge byrådsmedlemmet var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Rygtet blev spredt på Facebook af en profil, der ifølge Paw Nielsen kort tid efter blev slettet. Han har siden da ikke kunnet få yderligere oplysninger fra partiet om, hvad rygterne drejer sig om, hvornår den påståede krænkelse skulle være sket, eller mod hvem, fortæller han.” (Fredericia Dagblad, 30. marts 2021)

ANNONSE