Nyt

Lige nu kan licensbetalerne se den 26-årige iraker, Ihsan Saad Ihsan Tahir, sprede voldsomme anklager i Danmarks Radios programflade.

Ihsan Tahir har rødder i den muslimske republik Irak, der er kendt for islamistisk ustabilitet og diktatorvælde.

Ihsan Saad Ihsan Tahir, der er studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, medvirker i DR-serien ‘Oprør på Akademiet: Hvid og privilegeret’. Her får den unge iraker uimodsagt lov til at sprede politisk had mod undertegnede – billedkunstneren, Uwe Max Jensen.

En del af DR-serien handler om, at Ihsan Saad Ihsan Tahir er rystet og følelsesmæssigt krænket over en kunsthappening, der foregik i Kunstakademiets gård. Undertegnede lavede en kunstnerisk modpol til det berygtede bustehærværk, der blev udført af lærestaben på Det Kongelige Danske Kunstakademi med lektor Katrine Dirckinck-Holmfeld som ankermand.

Den omtalte kunstperformance kan ikke beskrives i ord, fordi det vil medføre censur fra de nypuritanske amerikanske IT-giganter. Min performance indbefattede en sortmalet nøgen krop og en gylden kongekrone.

Ihsan Saad Ihsan Tahir raser ud på DR, og han får lov at fortælle, hvor følelsesmæssigt påvirket han er. Den irakiske migrant slår også fast, at det skatteyderfinansierede kunstakademi er hans område:

ANNONSE

“Det er mit,” udtaler Ihsan Saad Ihsan Tahir, der udstråler en uklædelig selvtillid.

Det er ufatteligt, at DR får lov at sende så venstreekstreme udsendelser, hvor indvandrere får lov at tilsværte deres modstandere uimodsagt.

Ihsan Saad Ihsan Tahir vil have undertegnedes kunstværker og virke bandlyst. Mens Ihsan Saad Ihsan Tahir frejdigt erklærer, at hans egen kunst har et politisk sigte.

Irakeren får ikke ét eneste kritisk spørgsmål fra den unge licensjournalist.

DR-programmet er produceret af et tv-firma, der er delvist ejet, grundlagt og kontrolleret af en tidligere kommunist.

Ihsan Saad Ihsan Tahir har gået i en folkeskole, der ligger i det muslimske ghettoområde Nivåhøj i Nordsjælland.

På de sociale medier er der flere fotos, hvor Ihsan Saad Ihsan Tahir sidder og truer med en stor blank kniv. Disse fotos vises selvfølgelig IKKE i DR’s udsendelse.

ANNONSE