Nyt

Mange danskere er rystet over Kunstakademiets institutleder, Katrine Dirckinck-Holmfeld, der indrømmer, at hun har stjålet og destrueret en uerstattelig del af den danske kulturarv.

 

En gipsbuste af Kong Frederik den 5. er blevet smidt i Københavns Havn, hvor den blev opløst af saltvandet.
Men hvem har holdt hånden under den hærværksglade Katrine Remmen Dirckinck-Holmfeld, der anser det som kunst at smadre og stjæle andres ejendom?
Pilen peger på den danske medicinalgigant Novo Nordisk. Et firma, der er kendt for at producere medicin til sukkersygepatienter.
I foråret 2016 overrækker Novos tidligere direktør Mads Øvlisen (yderst til højre, red.) hele 1,2 millioner kroner til en storsmilende Katrine Dirckinck-Holmfeld.
Hun får den overdådige milliongave, fordi hun vil filme primært muslimske indvandrere i Danmark. Migranterne kommer fra Irak, Palæstina, Syrien og Libanon.
Katrine Dirckinck-Holmfeld, forhenværende direktør Mads Øvlisen og Novo Nordisk erklærer, at der er tale om et kunstværk – en såkaldt videoinstallation.
Den underliggende fortælling er, at Katrine Dirckinck-Holmfeld er stærkt optaget af islamiske lande samt egne venstreradikale holdninger til racisme. Hun er gift med en arabisk mand- Abbas S. Mroueh – og hun har stiftet en kunstnergruppe – Sorte Firkant – sammen med flere mellemøstlige mænd.
Det er dette venstreradikale projekt, som Katrine Dirckinck-Holmfeld får 1,2 millioner kroner i støtte til i april 2016. Få år senere går hun amok og smadrer uvurderlig dansk kulturarv fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Men hvem betaler i virkeligheden for den kriminelle Katrine Dirckinck-Holmfelds hærværkskarriere?
Novo Nordisk er et milliardforetagende, der tjener styrtende på medicinsalg til blandt andet den danske befolkning. Det er især sukkersygepatienter, der har gjort Novo Nordisk til et guldrandet erhvervseventyr.
Regningen for den dyre insulin, der gives til sukkersygepatienterne, ender hos de danske skatteydere. I Danmark betaler staten en stor del af danskernes medicin.
Novo Nordisk tjener så mange penge, at man har oprettet en fond, der blandt andet skal hædre og understøtte kunstnere. Her kan man kanalisere nogle af de mange medicinmilliarder over og slippe for at betale skat.
Det er disse penge, der overrækkes til den kriminelle videokunstner, Katrine Dirckinck-
Holmfeld, der anklager danskerne for racisme på grund af Danmarks kolonifortid.
Novo Nordisk slipper billigere i skat og understøtter samtidig det venstreradikale kunstnermiljø i Danmark.
Hvorfor understøtter Novo Nordisk danskfjendtlige kunstnere, der hader og destruerer kulturarven?
Ville det ikke være en ide at sætte prisen ned på sukkersygemedicinen, hvis Novo Nordisk har råd til at gøre en islamofil videokunstner til millionær?
Novo Nordisk har meldt sig i rækken af virksomheder, der elsker islam, fri indvandring og nedbrudte grænser. Det globalistiske verdenssyn skæpper godt i kassen.
***
Hvis pressen ønsker at stille kritiske spørgsmål til Novo Nordisk Fonden og fondens tvivlsomme pengeregn over venstreradikale kunstaktiviteter, så kan journalister ringe til tidligere Novo-direktør, Mads Øvlisen, der var med til at gøre Katrine Dirckinck-Holmfeld til millionær:
Mads Øvlisen.
Telefon: 2131 5380
Desuden kan Novo Nordisk Fondens formand, Lars Rebien Sørensen, kontaktes via sin personlige assistent:
Telefon: 2065 5135
Email: tse@novo.dk
*
ANNONSE