Tavle

Jeg ville faktisk have besteget rytterstatuen på Kongens Nytorv for at udråbe en ny negerkonge. Men da jeg forinden var blevet drevet væk fra Det Kongelige Danske Kunstakademi af en aggressiv studerende, der smadrede min glasskål med tusch med det usympatiske mål for øje at få mig til at træde i glasskårene, følte jeg, at jeg havde fået spænding nok for den dag.

Desuden var der fire betjente udstationeret ved den franske ambassade, der ligger på Kongens Nytorv, og havde jeg interveneret med rytterstatuen, var jeg sandsynligvis blevet anholdt (Frankrigs Ambassade er nu en af de mange lokaliteter i Danmark, der er under mere eller mindre permanent politibevogtning for at beskytte stedet mod muslimsk terror – hvis udviklingen fortsætter, kan vi ansætte store dele af befolkningen til at beskytte folk mod de muslimske terrorister, vi vedvarende importerer til Danmark – det er også en måde at afskaffe arbejdsløshed på).

Se også
Institutleder på Kunstakademiet – Katrine Dirckinck-Holmfeld – indrømmer tyveri og hærværk: Hun er gift med arabisk migrant

ANNONSE