Nyt

Mike Lindell laver sengetøj og er politisk aktiv. 10. august vil han afholde et cyber-symposium, hvor han udfordrer alle til at bestride hans data, som viser at valget 3. november blev stjålet. Han tilbyder 5 mio. dollar til den som kan klare det. Fox ville ikke sende en annonce for symposiet. Det fik Lindell til at afslutte samarbejdet. Han lagde igen 50 mio. dollar i annoncer i fjor.

Fox mister ikke bare pengene. De mister også goodwill blandt sine seere og det er måske det mest alvorlige. Trump-tilhængere ser Fox som en modstander efter at de var først ude med at erklære Arizona for Biden 3. november. Nu er det netop i Maricopa County i Arizona at granskningen af stemmer har pågået i flere måneder. Det duer ikke at tælle stemmerne om og om igen. Man må granske om de er ægte og hvornår de blev sendt ind. Der er små marginer i flere af svingstaterne og patriotbevægelsen tror den kan bevise, at det var svindel som gav Biden sejren. 39 procent af vælgerne mener det fortsat, ifølge en ny måling fra Economist/yougov.

Dailymail.com stiller sig bag den officielle version og ser ikke hvad vej vinden blæser, hvis Lindell får ret.

Selv efter talrige genoptællinger og valgrevisioner, som republikanerne efterlyste, vandt præsident Joe Biden klart præsidentvalget i 2020, mener Dailymail.com.

En strøm af retssager indgivet af Trump og af dem, der er loyale over for ham efter valget i november, er også blevet afvist af domstolene med påstande om, at de manglede begrundelser.

Valgmyndigheder på landsplan samt sikkerhedseksperter har gentagne gange meldt ud, at der ikke er beviser for udbredt valgsvindel.

Alligevel har Lindell fortsat spredt konspirationsteorier om, at Dominion Voting Systems, der laver stemmeoptællingsmaskiner, der vendte resultaterne af præsidentvalget i 2020 fra Trump til Biden, mener medierne.

Der er for mange uregelmæssigheder til at medierne kan være så kategoriske.

Lindell vil have afprøvet det videnskabeligt og har brugt en formue på at downloade datastrømmene fra valgnatten. Han mener at kunne bevise at Kina var indblandet.

 

ANNONSE