Kopierede/fra hoften

Medierne klynger sig til hvert nederlag, Trump-kandidater får. Det er ikke mange. Han har en sejrsrække på 82 efter tirsdagens primærvalg og blot to nederlag. Trump gør, hvad han sagde, han ville: Udskifter det republikanske parti nedefra. Så snart politikerne var valgt, vinkede de farvel til vælgernes interesser.

Bidens katastrofale politik har lagt et stort pres på græsrødderne. De møder resultaterne, hver gang de går på indkøb. Hvad laver republikanerne i Kongressen? Kører sololøb. Giver 40 milliarder dollar væk til Ukraine og gør lidt eller intet mod invasionen fra ​​syd. Republikanerne formelig tigger om vælgernes hævn.

Kellyanne Conway siger i en kommentar på Fox News, at det mest slående ved tirsdagens valg var opslutningen fra den republikanske side og den svage brise blandt demokraterne.

Republikanere, der stiller op til primærvalget i  pennsylvania” omfavnede stort set donald-trump´, mens de håbefulde på den demokratiske side, så ud til at vige tilbage fra præsident Biden, fortalte Kellyanne Conway shows/hannity tirsdag. 

At demokraterne skyr deres egen præsident er et dårligt tegn. Omvendt ønsker alle Trumps støtte. Demokraterne reagerer med dæmonisering af republikanerne. De er højreekstremister. Biden brugte selv ordet SuperMaga og sagde, at det var den mest ekstreme bevægelse i nyere amerikansk historie. Han glemte sin egen bevægelse BLM og Antifa.

ANNONSE

Doug Mastriano vandt primærvalget som guvernørkandidat i Pennsylvania. Medierne mindede derefter om, at han havde organiseret busser til demonstrationen i Washington den 6. januar. Ideelt set ønsker demokraterne love, der udelukker kandidater, der bestrider valget i 2020. NGO’er er gået rettens vej og har forsøgt at blokere Marjorie Taylor Greene fra at stille op i Georgien. Der er ikke det, demokraterne ikke er villige til, for at stoppe MAGA-bølgen.

At MAGA ruller videre er i modstrid med Demokraternes og mediernes forudsigelser. Hvis MAGA er så ekstrem, som de siger, bør vælgerne afvise dem. Men det modsatte er tilfældet. Hvad er gået galt?

Demokraterne går i panik, fordi de indser, at hvis der kommer nok MAGA-folk i Kongressen den 3. november, venter landsretssager og oprydning. Biden-regimet har mange lig i lasten. De har styret USA som en ”alene-hjemme ”-fest.

Pennsylvania er blevet noget af en slagmark. Det var her noget af den værste valgsvindel fandt sted. Statsadvokat Josh Shapiro stiller op til guvernørposten. Han gør alt, hvad han kan for at stoppe granskningen af ​​valget i 2020.

Kampen om sædet i Senatet mellem Mehmet Oz og David McCormick står så lige, at den skal nævnes. Trump støttede Dr. Oz, og ikke alle MAGA-tilhængere er tilfredse med det. De tror, ​​at Oz vender efter vinden.

Ted Budd er en solid MAGA, som vandt primærvalget til en plads i Senatet i North Carolina.

Medierne gjorde et stort nummer ud af, at Kongressens yngste medlem Madison Cawthorne tabte, og NTB giver følgende charmerende karakteristika:

Cawthorn er den yngste repræsentant i Kongressen og har tiltrukket sig opmærksomhed for en række lovovertrædelser og påstande om, at medlemmer af Kongressen deltager i kokainorgier. 

Ingen sammenhæng. Hvilken slags forbrydelse? Cawthorn har endda været udsat for en rygtebørs. Der er offentliggjort billeder af ham nøgen i sengen med en anden mand. Men billedet er taget ud af kontekst:

En video af Cawthorn nøgen med venner, der skulle være ment komisk, og billeder af ham med kvindetøj løst draperet over ham, mens han var på et krydstogt, blev bredt delt som en del af det, nogle har beskrevet som en madison-cawthorn-and-regime-stasi-destruction-tactics/  Madison driver en Stasi ødelæggelses taktik” koordineret kampagne for at straffe nordkarolingeren. 

Ifølge Cawthorn er det Una-partiet, der slår tilbage. Det har vi set i aktion i Arizona, hvor Karl Rove har deltaget i en sværtekampagne mod Eric Greitens. Det er hans ekskone, der angriber ham. Rove er – etablissements- GOP og repræsenterer en hel klasse. Han er Bush-familiens advokat, og står sammen med Clintons og Obama-administrationen. Det er eliten mod folket.

Gruppen, der bragte Cawthorn til fald, har udpeget Laureen Bobert som det næste mål og beder om information om hendes sexliv.

Torsdag gik Cawthorn i offensiven mod etablissementets uni-parti, enhedsparti, der havde “vendt deres våben” mod ham.

I et indlæg på sociale medier roste Cawthorn de få mennesker, der var kommet til hans forsvar, “selvom det ikke var politisk profitabelt,” inklusive repræsentanter Paul Gosar og Matt Gaetz, Darren Beattie ved Revolver News og Arizona State Repræsentant Wendy Rogers. 

Vi får se. Alt kommer for en dag. Vælgerne køber ikke alt, hvad der stinker. De har lært af Hillary og Bill i flere år. De kender deres lus på gangen.

ANNONSE