Nyt

 

 

 

Et team med en spotter med kikkert og en skytte med en ordentlig slangebøsse, ladet med en møtrik alternativt en kuglelejekugle af stål. Størst ballistisk forudsigelighed. Range 100 til 150 meter. Vinkel mod trafik 30 grader. Skytten behøver bare være synlig 5-10 sec.

 

Grunden til at kun danske biler kan rammes på vejen til og fra Ystad er trolig at der benyttes slangebøsser eller slynger med en høj grad af præcision, præcis som i Gaza og på Vestbredden. Man kan sige at Gaza er kommet til Sverige og det spreder sig snart til Danmark.

Den muslimske vrede behøver et offer og en syndebuk, og i Sverige er det ved at ramme danske biler. Det tog lang tid før svensk politi reagerede.

Det var helt tilbage i april, at der begyndte at blive kastet med sten mod danske biler i Sverige. Når svensk politi først den 18. juni blev opmærksom på problemet, kan der være tale om langt flere end de 102 tilfælde, som svensk politi har registreret den seneste måned. Det oplyser politiinspektør ved politiet i Skåne Södra Eva-Gun Westford.

ANNONSE