Nyt

Danske roligans var forhindret i at støtte EM-landsholdet, da der blev spillet semifinale onsdag aften. Alle danske fans blev truet med coronakarantæne og enorme pengebøder, hvis de rejste til London.

De mange coronatrusler forhindrede ikke adskillige danske pengemænd og milliardærer i at rejse til London for at opleve den euforiske EM-stemning på Wembley.

Her ses den 58-årige milliardær Lars Seier Christensen, der var på plads på det engelske nationalstadion.

“Fantastisk oplevelse på Wembley i går aftes,” skrev Lars Seier Christensen dagen efter EM-semifinalen og slog fast:

“Jeg har været til fire landskampe i denne omgang.”

Lars Seier har grundlagt sin formue ved hjælp af finansvirksomheden Saxo Bank, der tidligere støttede Liberal Alliance og partiets daværende formand, Anders Samuelsen, der har en fortid i Det Radikale Venstre.

Den pengestærke Lars Seier er bror til Nye Borgerlige-stifteren Peter Seier Christensen, og Lars Seier var en del af bryllupsselskabet, der fejrede partilederen Pernille Vermund, da hun blev gift med mangemillionæren Lars Tvede i foråret 2019.

ANNONSE

På fotoet ses Lars Seier Christensen sammen med sin nigerianske kone, Yvonne, og deres døtre Eloise, Zara og Natasha.

Finansmanden Lars Seier Christensen var ikke den eneste danske milliardær, der rejste med EM-landsholdet til det coronaplagede London.

Også tøjmilliardærerne Thor og Christian Stadil fløj til den engelske hovedstad i et specialchartret SAS-fly. Her fik de stenrige erhvervsfolk lov til at droppe den ellers lovpligtige 10-dages coronakarantæne, som almindelige danskere var underlagt.

Danske roligans blev desuden truet med coronabøder på 80.000 kroner, hvis de omgik de engelske karantæneregler.

Stadil-familien fik ingen bøder, men kunne i stedet feste og synge med den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt inden den vigtige EM-semifinale.

49-årige Christian Stadil ejer det verdenskendte tøjmærke Hummel sammen med sin advokat-far, og han er kendt for sin medvirken i DR-serien ‘Løvens hule’.

De danske roligans blev på ydmygende vis forvist til den dybe sofa, og måtte støtte landsholdet med fjernbetjeningen i hånden – takket være den omsiggribende coronakrise og den frygtede delta-variant.

Danske milliardærer forlystede sig sammen med de over 60.000 tilskuere på Wembley og kunne skråle med på ‘Der er et yndigt land.’

Coronavirus bider ikke på milliardærer?

*

Læs mere om de danske milliardærer, der fulgte EM-landsholdet i det coronaplagede London

Se også
Afsløring i sexsag: Naser Khader drevet på flugt af mands hoste

ANNONSE