Nyt

Lørdag aften demonstrerer bevægelsen ‘Men In Black’ imod politikernes coronaregler. Helt i front vil være en muslim fra Afghanistan, der også er særdeles våbenkyndig.

“Jeg er all in og i front. Ved næste demonstration vil du se mig forrest,” udtaler Khaled Rahman Osmani.

Den 30-årige asylansøger mener, at Danmark er blevet et rædselsfuldt ekko af hans islamiske hjemland.

“Jeg flygtede ikke 10.000 km væk fra diktaturskab, umenneskelighed og krænkelse bare for at opleve det hele om igen i Danmark,” udtaler Khaled Osmani.

Den afghanske velfærdsmigrant demonstrer på de sociale medier, at han ofte er bevæbnet, når han rejser på ferie i Den Islamiske Republik Afghanistan.

Her optræder Khaled Rahman Osmani med blandt andet et maskingevær af mærket AK-47 – kendt som terroristernes yndlingsgevær. Den berygtede terrorleder Osama Bin Laden blev ved flere lejligheder fotograferet med et AK-47 gevær, da han var på flugt i Afghanistan. Ved andre lejligheder er 30-årige Khaled Osmani bevæbnet med pistoler samt et noget kraftigere maskingevær.

Asylansøgeren ses også i selskab med en person, der bærer en skulderbåren granatkaster. Netop dette våben, også kaldet en ‘RPG’, er frygtet i både den danske og amerikanske hær, der har været indsat i Afghanistan, da militæret skulle nedkæmpe terrororganisationen Taliban.

Khaled Osmani fortæller, at det er for sin egen sikkerheds skyld, at han bærer rundt på de tunge maskingeværer, når han ferierer i Afghanistan.

Det kræver en høj specialiseret viden at betjene både tunge maskingeværer og lettere håndvåben. I Danmark er det forbudt at eje og håndtere skydevåben. Medmindre det er til jagt eller i sportssammenhæng.

ANNONSE

I dag kan danskerne opleve Khaled Rahman Osmani i forreste geled, når ‘Men In Black’ indtager slotspladsen foran Christiansborg. Khaled Osmani mener, at coronakrisen er en konspiration, der blandt andet er sat i scene af den jødiske Rothschild-familie og it-manden Bill Gates, der har lanceret Windows-styresystemet til computeren.

Det er kommet frem, at ‘Men In Black’-bevægelsen i høj grad tiltrækker muslimer og indvandrere. Et af de toneangivende medlemmer er den bandekriminelle muslim, Shadi Imad El Chofani, der også har en bekymrende forkærlighed for våben og er dømt for våbenbesiddelse.

Den 33-årige palæstinenser, der var forbundet til indvandrerbanden Black Army, er yderligere dømt for at have deltaget i nedbrændingen af en børnehave i ghettoområdet Gellerupparken.

Ali Sufi nærer et infamt had til Nye Borgerlige.

Talsmanden for ‘Men In Black’-bevægelsen er asylansøgeren Ali Sufi, der er født i Den Islamiske Republik Iran. Hans familie rejste dog tusindvis af kilometer til Velfærdsdanmark, hvor skattekronerne flyder som honning.

Alt peger på, at ‘Men In Black’-bevægelsen er et mere eller mindre løst organiseret samarbejde mellem muslimer, voldelige fodboldfans og venstreekstremister.

Senest er det kommet frem, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs og støtter af Rasmus Paludan ikke er velkomne til ‘Men In Black’-demonstrationerne.

Nationalsindede danskere må ikke møde op, men betegnes som ‘racister’. Derimod byder Men In Black våbenglade muslimer velkommen, når der er ‘sortklædt modstand’.

“Vi ses talstærkt kære venner,” lyder det fra afghanske Khaled Rahman Osmani.

*

Mere på Document

Se også MIB-aktivist: “Fællesfront for vores Danmark.” (‘Jeg er palæstinenser’, ‘ønsker, at Hitler havde levet’)

ANNONSE