Nyt

Google gav penge til Peter Daszak som betalte laboratoriet i Wuhan for at bedrive forskning på coronavirusset for at gøre dem mere smittsomme og dødelige. Da pandemien brød ud censurerede Google information om at virusset kom fra laboratoriet.

Det viser Daszaks dokumenter.

Historien eksploderede i USA tirsdag.

Fox News Primetime vært sagde, “… i næsten et år har Google arbejdet på overtid for at forhindre os i at afdække den sande oprindelse af Covid-19, og vi forstår måske nu hvorfor … Den samme fyr, der måske har spillet en afgørende rolle i skabelsen det nye koronavirus, var ansvarlig for at finde årsagen. ”

Google har finansieret denne forskning i ti år. Det er Steve Bannons thenationalpuilse.com som har afdækket sammenhængen Wuhan-laboratoriet/Daszak/Google.

Han fortsatte med at forklare Googles sammenhængen og sagde: “En bombe af en rapport udgivet af The National Pulse afslører, at Google.org, teknologigigantens velgørenhedsafdeling, i mere end et årti har støttet Peter Daszak og hans EcoHealth Alliance-forskning økonomisk.” En af Daszak’s seneste coronavirus-undersøgelser, fra 2018, siger, at Google gjorde undersøgelsen økonomisk mulig. ”Hvis Daszak er den hovedmistænkte, var Google hans forretningspartner. Så hvis han bliver afsløret, bliver Google afsløret. ”

Under et techseminar arrangeret af Wall Street Journal indrømmede Google at de censurerede diskussionen om hvor virusset kom fra. Google ville ikke have spekulationer om laboratoriet. De ville bare have “autoriseret information”. Det er samme standpunkt, som Kina håndhæver.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE