Nyt

 

Google blev nødt til at forsvare sig da store medier som dailymail.co.uk skrev at coronaforskning blev finansieret af techgiganten. – Dette er nogle ældgamle sager helt uden relevans for coronavirusset, hævdede Google. Men dokumenterne viser noget andet. Google har finansieret den forskning, som Peter Daszak har drevet i Wuhan, det fremgår af den ene rapport efter den anden.

Daszak er blevet ”persona non grata” i kredse, hvor han før brillerede. Han er taget af den FN- støttede kommission som The Lancet har etableret for at granske oprindelsen til coronavirusset. The Lancet har blameret sig en gang tidligere. I februar sidste år organiserede Daszak et brev, hvor cirka 27 forskere tog kategorisk afstand fra at virusset kom fra et laboratorium. Det var videnskabeligt umuligt.

Siden er det afsløret at Daszak og Anthony Fauci anstillede en dækoperation for at mørklægge sporene som førte til Wuhan-laboratoriet.

Daszak er ude, og Faucis status er allerede reduceret. Nu er det Googles tur. Programleder for the Next Revolution, Steve Hilton, siger det er den største skandale i mands minde.

ANNONSE

Afsløringen af, at Google finansierede Daszaks forskning, er blevet fastslået vredt af den tidligere politiske rådgiver Steve Hilton som ‘chokkerende’ og et af århundredets ‘største skandaler’.

Hilton hævder, at Google og andre store teknologivirksomheder har været aktive i at forsøge at neddæmpe teorien om en laboratorielækage.

‘Det er ærligt talt en af de største skandaler i jeg ved ikke, måske hundrede år.’ fortalte Hilton Fox News Primetime mandag.

‘Jeg kan ikke forestille mig en større”.

‘Det er en virkelig chokerende historie, og det føjer sig bare til dette stadig større bjerg af beviser for, at der har været en massiv dækoperation fra The establishment, for folk i maskinhuset af dette ved godt, hvad de gjorde.

‘Mennesker som Peter Daszak, folk som (Dr. Anthony) Fauci selv, der selvfølgelig påbegyndte det arbejde, som Daszak derefter sendte til Wuhan Institute of Virology for at gøre flagermus- coronavirusset mere luftbåren og mere overførbart og mere smitsomt for det menneskelige åndedrætssystem – (en teori) vi nu kender som den mest sandsynlige oprindelse til pandemien.

‘De dækker over det, fordi de ved, at de har grund til at have dårlig samvittighed.’

Google forsøgte sig med en total benægtelse.

Google udsendte tirsdag en erklæring, der sagde: ‘Dette er latterlige og grundløse konspirationsteorier.’

‘De filantropiske, enkeltstående tilskud, der er henvist til, er år gamle og havde intet at gøre med COVID,’ sagde en talsmand fra Google.

‘Vi har haft nøjagtigt nul gange at gøre med denne organisation om ethvert arbejde relateret til COVID eller Wuhan laboratoriet.’

Et dokument viser forskning som skriver sig fra 2010:

Men der findes flere andre programmer helt frem til 2018. Og også programmet fra 2010 handler om coronavirus.

Google ser ud til at have undervurderet effekten af afsløringen og at dette er en historie de ikke længere har kontrol over. Benægtelse vil bare gøre at de synker dybere ned i kviksandet.

At Google har deltaget i mørklægningen, også efter at pandemien var et faktum, kan komme til at koste dem dyrt.

 

REVEALED: Google FUNDED virus research carried out by Wuhan-linked scientist Peter Daszak for over a decade, new report reveals, amid accusations Big Tech has silenced COVID lab leak theory

ANNONSE