Kommentar

Dr. Anthony Fauci er sat på en piedestal. Han er allerede placeret i Smithsonians National Museum of American History. Denne uge donerede han sin egen 3D-model af covid-19-viruset til museet. Ved samme anledning fik han museets Great Americans Medal. Fauci ved nok meget om virusset for han har haft udstrakt kontakt med Instituttet for Virologi i Wuhan, hvor det blev fremstillet ved såkaldt ”gain-of-function”-forskning. Fauci ved nok at et sådan virus vil fortsætte med at mutere. Men det kan han ikke sige. Så vil han miste jobbet som præsidentens chefrådgiver og den bedst lønnede i hele den offentlige sektor. Det Fauci kan sige er hele tiden at forlænge perioden hvor vi må bære mundbind og være i lockdown. Der ligger en slags psykologisk mekanisme bag. Foto: Smithsonian via AP/NTB

 

USA’s elite har brugt Rusland som konspirations- og skræmmebillede i så mange år under Trump at de ikke formår at stoppe. At hamre løs på Rusland løser problemerne, fordi det samtidig er at ramme højresiden, dvs. Trump og hans vælgere. Man skyder med spredehagl.

Men hvad hvis det ikke er russerne?

Den 24. februar sagde koncerndirektør for Microsoft at hackingen af programmet SolarWinds havde krævet mindst 1.000 dygtige ingeniører.

– Vi spurgte os selv hvor mange dataingeniører vi troede der måtte til for at gøre dette. Svaret vi kom frem til, var mindst 1.000 særdeles dygtige ingeniører, sagde Microsofts koncerndirektør Brad Smith i en høring i Senatet i USA tirsdag.

ANNONSE

Han sagde videre at ingen andre end den russiske efterretningstjeneste har kapacitet til at gennemføre en sådan operation.

– Vi har ikke set et så sofistikeret angreb af denne størrelse tidligere, sagde Smith. (NTB)

Bare to uger senere har piben fået en anden lyd. Nu indrømmer Microsoft at der er en kinesisk hackergruppe, Hafnium, som selvfølgelig har statslig støtte. Der foregår ingen omfattende hacking hverken i Kina eller Rusland, som ikke har statslig støtte.

Det afslørende ord i Microsofts udtalelse er at “ingen andre end den russiske efterretningstjeneste har kapacitet til at gennemføre en sådan operation.” Alle med kendskab til hackingkapacitet og -vilje, ved at dette er løgn. Så hvorfor siger Microsoft-chefen det? Måske fordi han ved at det ikke er russerne, men kineserne. Men det er det ikke politisk opportunt at sige i Bidens Amerika.

Det betyder at USA ikke ønsker konfrontation med sin største fjende, fordi de fremdeles betragter ham som ven, selv efter at han har påført dem en pandemi, som har kostet landet en halv million døde og store ofre både menneskeligt og økonomisk.

Der var noget ”fishy”, lusket, ved SolarWinds-storyen. Som om USA’s store institutioner ikke har datasikkerhed.

I høringen i Senatet sagde både teknologiselskaber og folkevalgte at bredden i angrebet har vist, at der er behov for et obligatorisk rapporteringssystem for selskaber som opdager at de er hacket.

Angrebet blev opdaget af sikkerhedsselskabet FireEye i december. Hackere havde plantet en skadelig kode i hardware fra det amerikanske selskab SolarWinds. I alt 18.000 af deres kunder hentede de aktuelle opdateringer ned, som gjorde det muligt for hackerne at få adgang til systemerne.

Blandt de ramte var USA’s udenrigsministerium, beskæftigelsesministerium og finansministerium samt efterretningsorganisationen NSA. I tillæg blev myndigheder og selskaber i en lang række andre lande ramt. (NTB)

Vi lever i en ny tid, hvor indbildte trusler fylder mere end virkelige.

Den 20. januar blev Washington invaderet af 27.000 soldater. Hvorfor? Fordi 300 personer havde invaderet Kongressen 6. januar. Det rigtige ord er “indtrængning”, selv om politiet åbnede dørene for flere. Men denne mærkelige hændelse blev omtalt som et nyt 9/11 og sammenlignet med Pearl Harbour.  Udover soldaterne blev der opsat et to meter højt hegn med barberbladspigtråd på toppen. Kongressen så ud som en koncentrationslejr og Washington en okkuperet by. Inde i Kongressen sad Demokrater, som grådkvalt fortalte, at de mente Republikanske kolleger forsøgte at dræbe dem. Efterhånden overtog fantasien helt og blev en indbildt realitet. Alexandria Ocasio-Cortez indspillede en optagelse hvor hun hævdede at have været på toilettet da hun hørte indtrængere komme ind på hendes kontor og hun hørte dem sige: Where is she? Where is she?

Men Ocasio-Cortez´s kontor er i en helt anden bygning uden fysisk kontakt med Kongresbygningen. Hun fandt på det fordi det påvirker folk. Sådan er Demokraterne blevet. De er gået over til at spille teater. Historisk har man dårlige erfaringer med politik som teater.

Men Nancy Pelosi har spillet teater lige siden Trump dukkede op. Hun siger de mest fantastiske ting, som at den hjemlige terrorisme har dræbt flere mennesker end den internationale. TV-personligheder sammenligner Trumps tilhængere med IS og mener at de burde arresteres og bombes som jihadister i Mellemøsten.

Hvordan bliver amerikanerne i hovedet af denne eskalerede retorik, som er pågået i fire år? Og bare bliver værre og værre.

Document downloader episoderne af Tucker, Hannity og Laura, fordi norske medier overhovedet ikke viser de klip, de selv er inspireret af!! Hvis de havde gjort det, ville sindige nordmænd hurtigt opdage at amerikanske medier er blevet kuk-kuk. Så ville det ikke være ligeså let at gengive “truslerne” mod Washington.

Før indsættelsen 20. januar hed det sig, at der kunne forventes voldelige oprør i samtlige delstatshovedstæder. Det var FBI som sagde det.

FBI er gået fra at jage et fantom – Russia collusion – og arrestere mennesker på fiktivt grundlag, til at skabe et nationalt hysteri. Dette illustrerer netop det Tucker og Laura siger: Først kommer de efter Trump, så kommer de efter hans vælgere.

To rigsretssager førte ikke til noget, nu skaber de et hysteri omkring 6. januar. Men for at holde gryden i kog må der fyres op under hysteriet. FBI og lokalpolitiet i Washington hævdede at Qanon ville gå til væbnet oprør 4. marts for at indsætte Trump. Dette bliver blæst op uden modforestillinger og da dagen oprandt, stod der fuldt af reportere i Washington og ventede på invasionen af højreekstreme. De stod ude i parker og gader for at rapportere når de første Proud Boys, Oath Keepers eller Qanon kom til syne.

Alle snakker om Qanon, men ingen har set “ham”.  Igen ser vi hvordan en fantasi blæses op og bliver så stor at den overtager virkeligheden. Sådan har medierne og Demokraterne holdt på i fem år og nu begynder det at præge dem.

Nu siger de i ramme alvor at datoen for det væbnede oprør er udsat til 20. marts. Da skal Trump overtage.

Dette minder mere og mere om en dommedagssekt.

Derfor er indrømmelsen af at det er kineserne som har hacket Microsoft et wakeup call. Virkeligheden banker på døren.

Men det er ikke den eneste påmindelse Biden har fået. Han vil i seng med det iranske regime, som har brugt økoterrorisme mod Israel. Det er at bringe trusler til et nyt niveau. At ødelægge grundlaget for livet i havet er en påmindelse om hvad ondskabsfulde kræfter kan få sig selv til at gøre. Iran mener det bogstaveligt, når de siger at de vil udslette Israel.

Men hvad med Xi Jinping og hans klike som bevidst slap virusset løs på verden? Vore medier og politikere vil ikke engang se i den retning. De ved at det vil tvinge dem til at ændre måden de ser på verden på. Det vil de ikke. De vil ikke betale prisen. Så tager de hellere pandemien.

Men forklaringen er endnu mere kompromitterende: Amerikanske forskere og institutioner har samarbejdet og betalt Instituttet for Virologi i Wuhan og har hjulpet kineserne med at slette sine spor.

Internationale økonomiske interesser og den globale videnskabelige sammenslutning har aldrig ønsket, at den sande kilde til COVID-19-virus skulle afsløres, på trods af at mistanken om dets oprindelse i et laboratorium opstod tidligt efter pandemiens opkomst.

Amerikanske og europæiske forskere har samarbejdet med Wuhan-instituttet om ”gain of function”-forskning på corona-virusset. De var fuldt ud klar over at dette var et menneskeskabt virus. Alligevel deltog de i en massiv misinformationskampagne som fremstillede dem, der mistænkte Wuhan-instituttet for at være kilden, som konspirationsteoretikere.

Pandemien er en forbrydelse og de, som er medskyldige deltog i et samarbejde med kineserne om at svine de folk til, som kom på sporet af sandheden.

Den 3. februar skriver chefen for sundhed og teknologi i Det Hvide Hus, Kelvin Droegemeier, til præsidenten for Det amerikanske Videnskabsakademi og beder om en udtalelse om virussets oprindelse.

De forskere som svarede, foretog en hvidvaskning af Kinas ansvar og underdrev deres egen rolle. Disse videnskabsfolk var Kristian G. Andersen (Scripps Research Institute), Ralph Baric (UNC School of Public Health), Trevor Bedford (Fred Hutchinson Cancer Institute), Aravinda Chakravarti (New York University School of Medicine), Peter Daszak (EcoHealth Alliance), Gigi K. Gronvall (Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health), Tom Inglesby (Johns Hopkins Center for Health Security) og Stanley Perlman (University of Iowa).

Hver på sin måde rykkede de ud og latterliggjorde forskere som sagde at virusset var menneskeskabt. Selv afhopperen Li Meng-Yan, som havde risikeret livet for at kunne advare Vesten, blev latterliggjort.

Ifølge e-mail-udvekslingen mellem National Academy of Science og de rådgivende forskere, syntes der at være en klar bestræbelse fra forskernes side for at støtte den ”naturligt opståede” teori og for at eliminere eller bagatellisere enhver påstand om, at COVID-19-virussen skulle være laboratorieskabt, have unikke egenskaber til at binde sig på mennesker, kunne mutere mod højere smitsomhed og besidde et ”furin polybasic cleavage site”, der ikke findes i noget beslægtet coronavirus.

Faktisk.no og norske medier deltog i hvidvaskningen af Kina og stemplingen af sandheden som en konspirationsteori. Medierne må bære et tungt ansvar, når de undlader at afsløre, at den eneste amerikanske repræsentant som deltog i WHO-delegationen til Wuhan, selv samarbejdede med kineserne. Han var med for at passe på at sandheden ikke slap ud.

Den 7. marts 2020 var Peter Daszak og Stanley Perlman forfattere til en artikel i det britiske medicinske tidsskrift The Lancet, der fastslog “Vi står sammen for kraftigt at fordømme konspirationsteorier, der antyder, at COVID-19 ikke har en naturlig oprindelse.” article 

Den 17. marts 2020 stod Kristian G. Andersen som hovedforfatter til artiklen “SARS-CoV-2’s proximale oprindelse”, som hævdede, at COVID-19-virussen var “ikke en bevidst manipuleret virus.”

Den 21. september 2020 var Gigi K. Gronvall en del af et Johns Hopkins University-hold, der skrev en kritik af den kinesiske whistleblower, Dr. Li-Meng Yan, der fremlagde bevis for, at COVID-19-virus blev skabt i et laboratorium. criticism evidence 

Det er også velkendt, at Ralph Baric har været en langvarig samarbejdspartner med Zheng-Li Shi, “flagermuskvinden” fra Wuhan Institute of Virology, herunder i udførelse af eksperimenter, der involverer yderst farlig “gain of function” -forskning.

described Som nylig beskrevet af Neil Patel i Daily Signal, er Peter Daszak den eneste amerikanske repræsentant i Verdenssundhedsorganisationens team, der undersøger oprindelsen af COVID-19-virussen. Han er også en nær forbindelse til Zheng-Li Shi og var en nøglefigur i at formidle amerikanske skatteyderes penge til Wuhan Institute of Virology.

organized Daszak organiserede endda en PR-kampagne for at få udråbt lab-lækagehypotesen til at være en “konspirationsteori”, før der var gennemført nogen grundig undersøgelse. Hans talsmand sagde senere, at målet var at beskytte laboratoriets forskere, men i sidste ende og måske bevidst, var de begunstigede Kina, internationale økonomiske interesser og den globale videnskabelige sammenslutning.

EXCLUSIVE: New Evidence Shows U.S. Government and the American Scientific Establishment Involved in Cover Up of COVID-19’s Origin 

Vestlige interesser er så dybt investeret og infiltreret i Kina at de bliver optaget af at beskytte Kina selv når regimet bevidst smitter resten af verden med et virus, de selv har skabt sammen med vestlige forskere.

Dette overgår fantasien.

For at holde fast i folkets opmærksomhed må man holde befolkningen i lockdowns og blæse skræmmebilleder op som er så store at de retfærdiggør alle tiltag. Selv okkupation af hovedstaden og påstand om “væbnet oprør”.

Der er derfor en sammenhæng mellem brugen af 6. januar/ undtagelsestilstanden i Washington og pandemien. Dette spil er så stort at folk bliver helt lammede og bedøvet af det. Hvad skal man stille op?

Sandheden. Mange er på sporet.

ANNONSE