Nyt

Senator Rand Paul er en af dem, der har arbejdet mest ihærdigt på at afdække sandheden om Covid-19. Men når noget er for fordømmende, har offentligheden svært ved at acceptere det. Deres hjerner kan ikke klare det.

Det kunne de, hvis medierne og den offentlige debat tog fat på virussens oprindelse. Men det sker ikke. De fortsætter med at dække over det.

Disse embedsmænd vidste, at det kinesiske laboratorium foreslog at skabe en COVID-19-lignende virus, men ingen af dem afslørede denne plan for offentligheden. Faktisk har 15 agenturer med kendskab til projektet konsekvent nægtet at frigive oplysninger om denne alarmerende og farlige forskning.

15 agenturer er mange, og det involverer mange mennesker. Alligevel har de holdt deres mund.

Disse embedsmænd blev orienteret om det projekt, som Eco Health Alliance og Peter Daszak stod i spidsen for sammen med Wuham Institute of Virology.

Dette projekt, DEFUSE-projektet, gik ud på at indsætte et spaltningssted for fyrretræer i et coronavirus for at skabe et nyt kimært virus, der ville være chokerende lig COVID-19-virusset.

I årevis har jeg kæmpet for at få dokumentation fra dusinvis af føderale agenturer om oprindelsen af COVID-19 og DEFUSE-projektet. Efter pres har administrationen endelig frigivet dokumenter, der viser, at DEFUSE-projektet blev præsenteret for mindst 15 agenturer i januar 2018.

ANNONSE

De 15 agenturer var klar over, at amerikanerne i samarbejde med kineserne forsøgte at udvikle noget, der var næsten identisk med det, der skulle blive til COVID-19. Alligevel sagde de ikke noget.

Det er foruroligende, at ingen af disse 15 agenturer trådte i karakter for at advare os om, at Wuhan Institute of Virology havde iværksat denne forskning. Ingen af disse agenturer advarede nogen om, at dette kinesiske laboratorium allerede havde lagt planer om at skabe en sådan virus.

Peter Daszak skjulte projektet. En anden forsker var Ralph Baric, som også vidste, at planen var at skabe en smitsom virus.

Forskeren Ralph Baric fra University of North Carolina, en navngiven samarbejdspartner i DEFUSE-projektet, afslørede ikke, at Wuhan Institute of Virology allerede havde foreslået at skabe en virus, der lignede COVID-19.

De kendte til DEFUSE-projektet, og hvad det handlede om. Alligevel forholdt de sig tavse, da COVID-19 slap ud. De vidste, at den var menneskeskabt, netop fordi den var meget smitsom.

Og alligevel:

Ikke en eneste regeringsleder stod frem og advarede offentligheden om, at virussen kunne være menneskeskabt og derfor allerede tilpasset til frit at kunne overføres mellem mennesker.

Enhver sundhedsmedarbejder, der får sandheden om den mørke hemmelighed at vide, bør være oprørt. Og ingen er blevet stillet til ansvar.

Anthony Faucis laboratorium var ikke bare med på den fra begyndelsen. Han var en partner.

Faucis Rocky Mountain Lab blev nævnt som partner sammen med Wuhan Institute of Virology i forslaget.

En anden modtager af millioner af dollars fra Eco Health var Ian Lipkin.

Ingen af de involverede talte. Det var en officer i US Marines, Joseph Murphy, som fortalte offentligheden om, hvad der var sket.

Og ingen sagde noget. Vi kender kun til dette DEFUSE-forslag, fordi en whistleblower, en modig marinesoldat, oberstløjtnant Joseph Murphy, stod frem med sandheden.

Hundredvis af mennesker må have kendt til den virus, der ville kræve millioner af liv. Hvordan formår de at leve, som om intet er hændt?

De bør stilles til ansvar. I det mindste bør de tvinges til at forklare sig over for Kongressen om den største sundhedspolitiske skandale i moderne tid.

 

https://www.foxnews.com/opinion/great-covid-cover-up-shocking-truth-about-wuhan-15-federal-agencies

 

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag