Dag: 21. april 2021

Bengt Nordenberg (1822-1902) Olje på lerret, 52 x 67 cm, privateie. Sist registrert ved auksjon hos Bukowskis i Stockholm. Prisantydningen var SEK 40-50 000, men tilslaget falt ved SEK 35 000. På orgelläktaren (eller orgelgalleriet) ser vi fra venstre mot høyre en ung dame, korguttene, organisten, en ung dame omgitt av tre barn, og ytterst […]

Les Mer...

Den muslimske jernnæve bliver strammet om den danske befolkning. Senest har en dansk mand mistet sit job, fordi han ikke ville underkaste sig sharialoven.

Det er direktør Stine Grønnemose fra Alfa Laval i Nakskov, der har underkastet 125 danske medarbejdere et regulært halalregime.

Les Mer...

I forbindelse med det netop indgåede forlig om tildeling af dansk statsborgerskab, er der nogen, der skriver, at politikerne sidder ved magten, fordi vælgerne ikke er særligt kloge, men gang på gang lader sig tage ved næsen af professionelle fupmagere.

Les Mer...

Béla Bartóks (1881-1945) Mikrokosmos. 153 klaverstykker i seks bind, ble skrevet i årene 1926-39. Her spiller han selv de seks siste – Danser i bulgarske rytmer – i et opptak fra 1940.

Les Mer...

Tucker er helt med. Når præsidenten siger, at han håber på et korrekt resultat og siger, at beviserne er overvældende, kan man ikke betvivle, hvad han mener. Når dommen foreligger, kalder han Floyds efterladte og siger, at dette kun er begyndelsen på kampen mod systemisk racisme. Politikerne, der hyldede en af ​​de største racister i […]

Les Mer...

Amy Horowitz spørger sorte på gaden i Minneapolis hvad de føler om “justice”. Svarene er skræmmende. De mener det begåes et folkemord på sorte. Hvad med en ny borgerkrig, spørger Horowtiz. -Hvis det er det der skal til for at skabe balance, så hvorfor ikke, svarer de.

Les Mer...

Chauvin-dommen er ikke nok for den radikale fløj i Demokraterne og blandt BLM og Antifa. De vil have mere. Den er en stor skuffelse for moderate amerikanere, som ønsker at leve i et lov og orden-samfund.

Demokraterne har for længst kastet terningerne og vil have magten og definere loven.

Les Mer...

B-kendis: “If you kick every Latino out of this country, then who is going to be cleaning your toilet…”
Kelly Osbourne er datter af legendariske Ozzy Osbourne, og er på sin vis født med en guldske i munden. Det giver et særligt perspektiv på indvandring. Live tv-debat om præsidentkandidat Donald Trumps syn på illegal indvandring fra Mexico, 4. august 2015.

Les Mer...

Jeg har endnu ikke stødt på en udlændingepolitisk stramning, som jeg ville stemme imod, og dagens nye tværpolitiske indfødsretsaftale er da bestemt et skridt i den rigtige retning. ‘Liberal tears’ er i den henseende en behagelig sidegevinst.

Les Mer...