Nyt

Den muslimske jernnæve bliver strammet om den danske befolkning. Senest har en dansk mand mistet sit job, fordi han ikke ville underkaste sig sharialoven.

Det er direktør Stine Grønnemose fra Alfa Laval i Nakskov, der har underkastet 125 danske medarbejdere et regulært halalregime.

I november 2020 bliver en 62-årig smed kaldt ind på Stine Grønnemoses kontor. Medarbejderen, der har været ansat i fem år, skal tvangsunderskrive et islamisk dokument. Det handler om, at Alfa Laval skal være halalcertificeret og underkaste sig shariareglerne, ellers kan virksomheden ikke handle med muslimske kunder.

Den 62-årig smed nægter at underskrive Stine Grønnemoses halaldokument:

“Det er imod min overbevisning og tro at skrive under på en muslimsk tro og lov. Det er jo bare for at tilfredsstille muslimer,” siger Lars Frederiksen.

Stine Grønnemose truer sin medarbejder. Det ender med, at den danske ansatte bliver fyret og bortvist fra virksomheden. Inden der er gået 15 minutter, står smeden Lars Frederiksen uden for virksomhedens port. Han bliver behandlet som en simpel kriminel.

Når en virksomhed bortviser en medarbejder, skal der ikke betales løn i opsigelsesperioden. Lønudbetalinger stopper omgående. Islams næve har slået i bordet.

Senere forsøger halaldirektøren Stine Grønnemose at tilbyde den fyrede medarbejder et økonomisk forlig på 25.000 kroner – et beløb, der senere hæves til 40.000 kroner. Samtidig skal den fyrede dansker forholde sig tavs om shariafyringen. Lars Frederiksen takker nej til det islamofile tilbud, fordi virksomheden skylder ham totalt 90.000 kroner.

ANNONSE

Den skandaløse fyring ender nu i Arbejdsretten – selvom direktør Stine Grønnemose givetvis hellere havde set en afgørelse i et islamisk shariaråd.

Stine Grønnemose ønsker ikke at kommentere shariafyringen af medarbejderen. Hun understreger, at mange af Alfa Lavals kunder er muslimer:

“Derfor er det helt nødvendigt for os, at vores produkter er halalcertificeret,” udtaler Stine Grønnemose.

Den islamofile direktør, Stine Grønnemose, har været ansat hos Alfa Laval i Nakskov i over 10 år. Virksomheden fremstiller membraner, der bliver brugt i medicinal- og fødevareindustrien.

Måske skulle Alfa Laval skifte navn til Alfa Halal?

*

Kritiske journalister kan kontakte Alfa Laval her:

Stine Grønnemose, direktør

Email: stine.gronnemose@alfalaval.com

ANNONSE