Kopierede/fra hoften

Tucker er helt med. Når præsidenten siger, at han håber på et korrekt resultat og siger, at beviserne er overvældende, kan man ikke betvivle, hvad han mener. Når dommen foreligger, kalder han Floyds efterladte og siger, at dette kun er begyndelsen på kampen mod systemisk racisme. Politikerne, der hyldede en af ​​de største racister i Kongressen, Robert Byrd, en ægte KKK, som sin mentor, vil demontere noget, der ikke eksisterer. Slaveri blev afskaffet i en borgerkrig, der kostede 600.000 døde. Det skal du ikke tro, når du lytter til Biden. Han introducerer nu et racistisk budskab i undervisningen i skolerne.

Da de sydlige stater mistede deres slaver, indførte de adskillelsespolitikken. The Racial Separation Act, kaldet Jim Crow. Det var demokraterne, der gjorde dette. Racelovene var deres arbejde. Når Biden siger en valglov i Georgien, der er langt mildere end den i hans hjemstat Delaware, er Jim Crow på steroider, er han enten infam og perfid eller ga-ga. Eller en kombination.

Den største racist i Det Hvide Hus siden Woodrow Wilson er på en kurs, der kan føre til en ny borgerkrig. Der er mange historiske ironier og paradokser i denne historie.

ANNONSE

Følg med! Du kan kun finde det på Document!

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria