Nyt

Lokalmediet Vesterbro Liv skriver:

“Naboer og lokaludvalgsmedlem (Lars Vestergaard, red.) kritiserer moskébyggeri på Amerikavej. Både trafikale forhold og opførelsen af to minareter vækker vrede og forundring.”

I en udtalelse til Vesterbro Liv siger medlem af Vesterbro Lokaludvalg Lars Vestergaard:

“- Jeg er bekymret over udsigten til flere moskéer og mange minareter i København. De vil hver dag minde mig om, at jeg som homoseksuel er forkert og burde forbydes, og i værste fald slås ihjel. Som det er tilfældet i mange muslimske lande straffes homoseksualitet enten med døden eller lange fængselsstraffe. Minareterne er et symbol på en ideologi og en praksis der ringeagter mennesker som mig og min mand. I 1930’ernes Tyskland sagde man heller ikke fra over for klare symboler og ideologi – og pludselig gik det hurtigt.”

Stormoskéen på Amerikavej, kaldet Muslim Culturel Institute og Madani Masjid Moskéen, er den største i det pakistanske miljø i Danmark, og der er nu gang i en markant udvidelse, som skal forsyne moskéen, der ligger på Amerikavej, med otte lejligheder og 46 ungdomsboliger.

Moskeen på Amerikavej betjener sig af ekstrem kønsadskillelse. Det er dokumenteret her.

ANNONSE