Nyt

Bøgeparken, Vollsmose, april 2021; Foto: Maps

Billedet forestiller al-Aqsa-moskéen, blandt andet kendt fra Hamas’ officielle logo. Vagtchefen pointerer, at de har ‘en teori’ om, at entrepenørmaskinerne ikke er selvantændt. Det lyder banalt, men det er ikke en selvfølge jf. den citerede artikel herunder (‘er der brudt ild’, ‘opstod der brand’). Fra TV2 Fyn – For anden nat i træk: Maskine med billede af moské brændt af i Vollsmose.

“For anden nat i træk er der brudt ild i entreprenørmaskiner i Vollsmose.

Natten til mandag klokken 01.50 opstod der brand i en traktor og en jorddumper i Bøgeparken, mens der natten til søndag var brand i først en BMW i Lærkeparken og dernæst i en rendegraver i Bøgeparken.

– Jeg kan ikke med sikkerhed sige, hvordan branden er opstået, men vi har selvfølgelig en teori om, at den ikke er antændt af sig selv, siger vagtchef ved Fyns Politi Peter Vestergaard.

På en af maskinerne var der placeret et billede af en moské med et palæstinensisk flag. Det bekræfter Fyns Politi.”

ANNONSE